12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    #ανυπομονώ για wearables που βελτιώνουν την καθημερινότητά μου! Ο νέος κατάλογος του Public με Wearables & Accessories είναι εδώ!

    Τι κοινό έχουν ένας αρχάριος στην ‘τέχνη’ του Fitness που θέλει να δώσει προσοχή στη φυσική του κατάσταση με έναν businessman που αγαπάει τα gadgets και έναν έμπειρο, αθλητικό τύπο που ψάχνει το επόμενο προηγμένο Smartwatch;

    Ό,τι τύπος κι αν είσαι, όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις στο νέο κατάλογο για wearables από το Public, τη Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με πάθος για την τεχνολογία το Public δημιούργησε έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο οδηγό, τον Public Wearables μέσα από τον οποίο θα βρεις διαφορετικές επιλογές gadgets που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις πιο υγιεινά και ισορροπημένα.

    Public Wearables 1

    Σε έναν Public Wearables κατάλογο θα «βουτήξεις» σε ένα μαγικό κόσμο γιατί εκεί θα βρεις:

    • Από απλά και διακριτικά smart bands μέχρι προηγμένα Android και iOS smartwatches
    • Συμβουλές για να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με τον τύπο ‘wearables που είσαι
    • Εξειδικευμένα activity trackers
    • Gadgets υγείας και άθλησης
    • Smoothie makers για τονωτικούς χυμούς που θα σε γεμίσουν ενέργεια
    • Connected ζυγαριές
    • Sporty ακουστικά και ακουστικά κεφαλής
    • Φορητά ηχεία
    • Application που θα σε βοηθήσουν στην βελτίωση της άσκησή σου
    • Χρήσιμες και εύκολες συνταγές για υγιεινά snacks

    Σε μία σύγχρονη καθημερινότητα με έντονους και γρήγορους ρυθμούς, τα wearables έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και στη καθημερινότητά μας και αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, σύμμαχο στην προσπάθειά μας να ακολουθούμε ένα πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Στον Public Wearables κατάλογο μπορείς τώρα να βρεις το wearable που σου ταιριάζει, μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων από top brands τα οποία διαθέτουν μία σειρά λειτουργιών που θα σε εντυπωσιάσουν. Αναζητάς ξεχωριστό design, δυνατότητα Bluetooth, αδιάβροχο σύστημα, GPS για να μην χάνεσαι πουθενά; Θέλεις να συνδέσεις το  Smartwatch με το Smartphone και δεν ξέρεις πως; Ψάχνεις τρόπο να αποκωδικοποιήσεις τα σύμβολα στο wearable που έχεις επιλέξει; Όποια και αν είναι η ανάγκη σου, στο Public Wearables θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

    Public Wearables 2

    Επειδή, όμως, η υγεία και η ευεξία είναι συνδυασμός πολλών παρα­γόντων, στον κατάλογο για wearables από τα Public θα βρεις πολλές, ακόμη, κατηγορίες προϊόντων όπως smoothie makers για να φτιάχνεις τονωτικούς χυ­μούς, connected ζυγαριές για να διατηρείσαι εντός στόχων, sporty ακουστικά και φορητά ηχεία, αλλά και πολλά tips για σωστή και υγιεινή διατροφή!

    Αν λοιπόν ανυπομονείς να ξεκινήσεις να αθλείσαι, να έχεις το απόλυτο στυλ, να περπατάς περισσότερο, να καταγράφεις την καθημερινότητα σου και να μπεις στο κόσμο των wearables, μην περιμένεις άλλο! Τα καταστήματα Public και το public.gr σε περιμένουν με ξεχωριστές προτάσεις για κάθε ανάγκη και για κάθε τύπο wearable και προσωπικότητα!

    cover wearables

    Ανυπομονείς για wearables; Ανυπομονείς για Public! Ξεφύλλισε τον εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles