15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέος κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for Scientists – Humanities»

    Ένα νέο κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for Scientists – Humanities» διοργανώνει τον Ιανουάριο το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου  στο πλαίσιο της  πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

    Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές και να ρωτήσουν έμπειρους και καταξιωμένους ερευνητές από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, για την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τους δύο προηγούμενους κύκλους που αφορούσαν τους τομείς των Επιστημών Ζωής και της Πληροφορικής, παρακολούθησαν περισσότερα από 3.000 άτομα από 35 διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετείχαν 24 διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες.

    Ο νέος κύκλος των Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for Scientists» εστιάζει στο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών και αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων στις εξής θεματικές:

    1ο σεμινάριο | 14 Ιανουαρίου: Δημιουργία βιογραφικού σημειώματος και απόκτηση soft skills

    2ο σεμινάριο | 21 Ιανουαρίου: Πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις

    3ο σεμινάριο |28 Ιανουαρίου: Δημιουργία κοινότητας και δικτύωση στην αγορά εργασίας

    Η συμμετοχή στα τρία διαδικτυακά σεμινάρια είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως την ημέρα της διεξαγωγής. Οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν αναλυτικές πληροφορίες και τον σύνδεσμο για τα διαδικτυακά σεμινάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles