21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέος… “μόνιμος” CEO του twitter ο Jack Dorsey

    Ο συνιδρυτής του twitter, Jack Dorsey, αναλαμβάνει νέος “μόνιμος” CEO του “γίγαντα” των social media, μετά από μία περίοδο κατά την οποία είχε διατελέσει προσωρινός CEO ακολουθώντας την παραίτηση του Dick Costolo τον περασμένο Ιούνιο.

    Dorsey Jack

    Επιπρόσθετα με τα νέα καθήκοντα του Dorsey, το twitter αποκτά και νέο COO, τον Adam Bain. Ο Jack Dorsey, παράλληλα, θα παραμείνει CEO και στην εταιρεία mobile payments, Square, στην οποία επίσης είναι συνιδρυτής. Το έργο του, ωστόσο, στο twitter θα είναι δυσκολότερο, με το δημοφιλές microblogging site να αντιμετωπίζει προβλήματα το τελευταίο διάστημα, καθώς η βάση των χρηστών του έχει παραμείνει στάσιμη, ενώ και οι διαφημιστές δεν είναι ικανοποιημένοι από την “απόκριση” στα ads της πλατφόρμας.

    Οι μετοχές του, μάλιστα, έφτασαν σε ιστορικά χαμηλά τον Αύγουστο, ενώ έχουν παραμείνει ασταθείς κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Μετά πάντως τις χθεσινές ανακοινώσεις παρουσίασαν άνοδο, καθώς πιστεύεται ότι ο 39χρονος Dorsey έχει τις ικανότητες να ανατρέψει την εικόνα του twitter και να ανανεώσει την πλατφόρμα με νέες ιδέες αλλά και ένα επιχειρηματικό μοντέλο που θα φέρει μεγαλύτερες επιτυχίες.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles