19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέος Οικονομικός Διευθυντής (CFO) στην Cablenet

    Ο κ. Γιάννης Μαυρίδης έχει αναλάβει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή (CFO) της Cablenet, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

    Πριν από την Cablenet, ο κ. Μαυρίδης είχε εργαστεί σε διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς, σε διάφορες υπηρεσίες και από διαφορετικούς ρόλους, από τα οποία τα 12 εργάστηκε στην Αμερικάνικη Πολυεθνική Τράπεζα, Citigroup Inc. Καθ’ όλη σχεδόν την επαγγελματική του σταδιοδρομία είχε βάση το Λονδίνο, όπου και εξειδικεύτηκε σε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και προϊόντων, όπως οι Εξαγορές και Συγχωνεύσεις, οι αγορές χρεών και μετοχών, η εταιρική, χρηματοοικονομική και εμπορική τραπεζική, η αποτίμηση και η ανάλυση πιστωτικού κινδύνου, καθώς και η χρηματοοικονομική ανάλυση.

    Τα τελευταία 11 χρόνια, ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και του ευρύτερου τομέα ΤΜΤ – Τηλεπικοινωνιών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Media και Τεχνολογίας, στις χώρες ΕΜΑΑ και ιδιαίτερα με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο, Ελλάδα και την ευρύτερη γειτονική περιοχή.

    Ο κ. Μαυρίδης κατέχει μεταπτυχιακό MBA σε Λογιστική, Χρηματοοικονομικά και Quantitative Finance, από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon University στο Pittsburgh, ΗΠΑ, Πτυχίο Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το Certificate in Finance, Accounting and Business (CFAB), από το Institute of Chartered Accountants of England and Wales (ICAEW).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles