21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέος πλειστηριασμός για τη χορήγηση αδειών χρήσης των συχνοτήτων 800 MHz, 2600 MHz για Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

    radiosihnotites-zones-01300

    Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε πλειοδοτικό διαγωνισμό (πλειστηριασμός) για τη χορήγηση  Δικαιώματος Χρήσης του Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων (800 MHz, 2600 MHz) για Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, δημοσιοποίησε  ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Τα έγγραφα του διαγωνισμού είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (www.mcw.gov.cy/dec) και στα γραφεία του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στη διεύθυνση 286 Λεωφόρος Στροβόλου, 2048 Στρόβολος (τηλ. +357 22 814854).

    Να σημειωθεί ότι για να θεωρηθεί ότι ένας ενδιαφερόμενος/αιτητής έχει λάβει τα έγγραφα του διαγωνισμού, θα πρέπει να καταθέσει κατάλληλα συμπληρωμένη και υπογραμμένη τη «Δήλωση Παραλαβής των Εγγράφων Διαγωνισμού, Κωδικός Αναφοράς: ΤΗΕ Δ1/2018» (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 των εγγράφων του διαγωνισμού), η οποία είναι διαθέσιμη στις διευθύνσεις που αναφέρονται πιο πανω, και να καταβάλει στο Διευθυντή το ποσό των €300, σε μετρητά ή τραπεζική επιταγή. Με την υποβολή του πιο πάνω εντύπου και ποσού, ο Διευθυντής ή εκπρόσωπός του εκδίδει σχετική γραπτή επιβεβαίωση, η οποία υποβάλλεται ως μέρος της αίτησης προς ικανοποίηση του σχετικού κριτηρίου συμμετοχής στο διαγωνισμό. 

    Στο μεταξύ, στα έγγραφα του διαγωνισμού, καθορίζονται το πλαίσιο πολιτικής και ρύθμισης, τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί για να δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση (κριτήρια συμμετοχής), τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι αιτητές (κριτήρια επιλογής) για να καταστούν προσοντούχοι πλειοδότες (qualified bidders) με δικαίωμα συμμετοχής στον πλειστηριασμό, το γενικό πλαίσιο διεξαγωγής του πλειστηριασμού, οι μετά τη λήξη του πλειστηριασμού απαιτήσεις, καθώς και οι όροι που διέπουν την Εξουσιοδότηση Ραδιοεπικοινωνιών.

    Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί, που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να καταθέσουν τον απαιτούμενο φάκελο στο Κιβώτιο Προσφορών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, στη διεύθυνση 286 Λεωφόρος Στροβόλου, 2048 Στρόβολος, Κύπρος, το αργότερο μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 πμ. Αιτήσεις, που λόγω όγκου δεν είναι δυνατό να τοποθετηθούν μέσα στο κιβώτιο προσφορών, θα πρέπει να παραδίδονται στο Διευθυντή, ο οποίος τις φυλάσσει σε ασφαλισμένο χώρο. Είναι ευθύνη των αιτητών να μεριμνήσουν κατάλληλα προκειμένου η αίτηση τους να παραληφθεί πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων που αναφέρεται στην παρούσα παράγραφο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles