16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ) επανεκλέχθηκε ο κ. Σολωμός Κυριάκου

    solomos

    Με την επανεκλογή του κ. Σολωμού Κυριάκου στη θέση του προέδρου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ) ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΗΛ.

    Αναλυτικότερα, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ) στην πρώτη του συνέδρια που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως: Νέος πρόεδρος επανεξελέγη ο Σολωμός Κυριάκου και αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Αντωνιάδης, ενώ χρέη ταμία ανέλαβε ο Αντώνης Παπαλεοντίου και γραμματέα ο Γιάννης Διάκος. Το διοικητικό συμβούλιο του Σύνδεσμου Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ) συμπληρώνουν: Μαρίνος Τρύφωνος Μέλος, Περικλής Θεοδωρίδης Μέλος, Γιάννης Δράκος Μέλος, Στέλιος Κωνσταντίνου Μέλος και Μιχάλης Χατζημητσής Μέλος.

    Αμέσως μετά τον καταρτισμό του σε σώμα, το νέο Δ.Σ. του ΣΕΤΗΛ συνεδρίασε και καθόρισε το πλαίσιο πρωτοβουλιών που θα αναπτύξει σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στην προσπάθεια διαφύλαξης και προώθησης των κοινών συμφερόντων των επιχειρήσεων – μελών του αλλά και του κλάδου των τηλεπικοινωνιών γενικότερα στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles