21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέους και κινητά κατηγορεί ο Ridley Scott για την εισπρακτική αποτυχία του “The Last Duel”

    Ο Ridley Scott αποτελεί κορυφαίο σκηνοθέτη και φαίνεται να μην μετανιώνει για τίποτα από αυτά που παρουσίασε στη διάρκεια της καριέρας του. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για την πρόσφατη ταινία “The Last Duel”, η οποία εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εισπρακτική αποτυχία. Ο διάσημος σκηνοθέτης πρόσφατα δήλωσε ότι για το γεγονός ότι η ταινία του δεν εκπλήρωσε ούτε κατά διάνοια τις προσδοκίες φταίνε οι νέοι άνθρωποι και τα…κινητά τους!

    Μόλις 27 εκατ. δολάρια οι εισπράξεις

    Πιο αναλυτικά, ο Ridley Scott, ο οποίος στο ενεργητικό του έχει τεράστιες επιτυχίες όπως τα “Alien”, “Thelma & Louise” και “The Martian”, σε πρόσφατη εμφάνισή του, ανέλυσε αρκετά θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν και η ταινία “The Last Duel”. Στην εν λόγω παραγωγή πρωταγωνιστούν οι Adam Driver, Ben Affleck, Matt Damon και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Eric Jager. Παρά τις προσδοκίες, τα έσοδα από τις εισπράξεις της ταινίας ανήλθαν σε μόλις 27 εκατ. δολάρια. Όμως ο προϋπολογισμός για την ανάπτυξή της ήταν 100 εκατ. δολάρια.

    “Η Disney έκανε φανταστική δουλειά, όσον αφορά την προώθηση”, δήλωσε ο Scott σε σχετική ερώτηση. Παράλληλα, σχολίασε “πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πως το κοινό ανατρέφεται μέσα στα κινητά. Οι millennials, δε θέλουν να διδαχθούν τίποτα, εκτός κι αν το πεις μέσα από το γα***νο κινητό τους. Αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα αλλά νομίζω πως το βιώνουμε αυτή τη στιγμή με το Facebook”.

    Διαβάστε επίσης:

    Για το ρόλο του James Bond ενδιαφέρεται ο Dwayne “The Rock” Johnson

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles