16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Να πώς η Neptune φαντάζεται το «διαφορετικό» μέλλον smartphones και wearables

    Ένα startup με την ονομασία Neptune σε μία… πρωτότυπη υλοποίηση, όσον αφορά το “δίδυμο” smartwatch και smartphone του μέλλοντος.

    Neptune Hub - Neptune Pocket

    Πρόκειται στην ουσία για ένα smartphone, το οποίο αποτελεί… αξεσουάρ του smartwatch και όχι το αντίθετο όπως συμβαίνει συνήθως. Το setup ονομάζεται Neptune Duo και αποτελείται από το Neptune Hub και το Neptune Pocket.

    • Το Neptune Hub είναι διαθέσιμο σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος που δεν είναι ρυθμιζόμενα. Τρέχει το Android Lollipop και ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή, GPS, 4G, Bluetooth, Wi-Fi και NFC.
    • Το Neptune Pocket, που συνεργάζεται με το Hub, είναι, στην ουσία, μία οθόνη 5 ιντσών με μία μπαταρία 2.800mAh και κάμερες 8 και 2MPixels.

    Η Neptune περιγράφει το Pocket σαν μία “interactive dummy display”, με το concept της να προσπαθεί να αντιστρέψει τους ρόλους ενός έξυπνου ρολογιού και ενός έξυπνου τηλεφώνου.

    Το δίδυμο κοστίζει περί τα 500 δολάρια και περισσότερες πληροφορίες για το πώς πραγματοποιείται η συναργασία μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles