11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μία διαφήμιση σε εφημερίδα να την… πιεις (στην κούπα που θα φτιάξεις απ’ αυτήν)

    Μπορεί ένα μέρος της διαφημιστικής “πίτας” να μεταφέρεται περνώντας τα χρόνια online, τα περιοδικά και οι εφημερίδες ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις αντέχουν ακόμη, κόντρα στα σημεία των καιρών… Και οι διαφημιστές (ευτυχώς) συνεχίζουν να μεταφέρουν τις “εμπνεύσεις” τους όχι μόνο σε sites, αλλά και σε σελίδες εντύπων, όπως αυτή που βλέπετε στην εν λόγω ευρηματική καμπάνια!

    nescafe-pop-up-cade-paris-02

    Πρόκειται για μία διαφήμιση που ονομάζεται “Pop-up Café, έχει ως πελάτη τη Nescafé και δημιουργήθηκε από το διαφημιστικό γραφείο Geometry Global στο Παρίσι.

    nescafe-pop-up-cade-paris-03

    Με έναν έξυπνο τρόπο, μπορείτε να αποσπάσετε το “χαρτόνι” της διαφήμισης από τις σελίδες και να φτιάξετε από αυτό δύο κούπες για να πιείτε τον καφέ σας, όπως βλέπετε στις συνοδευτικές φωτογραφίες. Οι καταναλωτές καλούνται να προσθέσουν ζεστό νερό, ζάχαρη και κρέμα, ώστε να φτιάξουν το Nescafé καφεδάκι τους, που θα το πιουν στην κατασκευή!

    nescafe-pop-up-cade-paris

    Ελπίζοντας μόνο το υλικό που είναι κατασκευασμένη η διαφήμιση να μην… λιώνει μόλις βάλει ο χρήστης το ζεστό νερό και έχουμε… “ατυχήματα”, σας καλούμε να δείτε για περισσότερα το ακόλουθο video το οποίο, μεταξύ άλλων, μας μεταφέρει και στο Παρίσι για μία μικρή βόλτα. Καθόλου… άσχημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles