18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: 6 δημοφιλείς σειρές που επιστρέφουν τον Ιανουάριο

    Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Ιανουάριο, αρκετές νέες προσθήκες έρχονται στο Netflix. Ανάμεσα στις νέες ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα προγράμματα που αφορούν στο παιδικό κοινό, έχουμε και επιστροφές δημοφιλών σειρών. Ας δούμε στη συνέχεια 6 σειρές που αξίζει να παρακολουθήσεις τον επόμενο μήνα.

    Έρωτας βάσει Σχεδίου: Σεζόν 3 (01/1/2022)

    Με τη φιλία τους να δοκιμάζεται από ένα κρυφό ειδύλλιο, η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής.

    The Club: Μέρος 2 (06/1/2022)

    Με την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, μαθαίνουμε από πού πηγάζει η ενοχή της Ματίλντα. Η Ρασέλ και ο Ισμέτ φτάνουν σε αδιέξοδο, καθώς η βία απειλεί την Πόλη.

    Μυστικοί Πράκτορες: Σεζόν 3 (10/1/2022)

    Με την ελπίδα να αλλάξει ζωή, ο Μπομπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν σπιούνο της αστυνομίας, αλλά πέφτει και πάλι πάνω στον Φέρι Μπάουμαν.

    Πάρ’ το Αλλιώς: Σεζόν 3 (14/1/2022)

    Παρόλο που πλέον ο Τόνι δεν γκρινιάζει τόσο έντονα για τη ζωή, εξακολουθεί να μην μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε η μακαρίτισσα γυναίκα του.

    Όζαρκ: Σεζόν 4 Μέρος 1 (21/1/2022)

     

    Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά.

    Snowpiercer: Σεζόν 3 (25/1/2022)

    Έξι μήνες μετά, ο Λέιτον εξακολουθεί να ψάχνει τον πλανήτη για βιώσιμες συνθήκες, ενώ ο Γουίλφορντ, γεμάτος οργή και όρεξη για εκδίκηση, ακολουθεί από κοντά.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα σειρά στο Disney+ βασισμένη στην ταινία «The Goonies»

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles