17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Ανακοινώθηκε animated σειρά “Stranger Things”

    Το Netflix συνεχίζει να χτίζει πάνω στο franchise “Stranger Things”, αυτή τη φορά επενδύοντας σε μια show κινουμένων σχεδίων που διαδραματίζεται στον κόσμο της δημοφιλούς σειράς. Σχεδόν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο project παραμένουν μυστικές, γνωρίζουμε όμως ότι αναπτύχθηκε από τον Eric Robles και την Flying Bark Productions. Ο Robles έχει δημιουργήσει στο παρελθόν σειρές κινουμένων σχεδίων όπως τα “Random! Cartoons”, “Fanboy & Chum Chum” και “Glitch Techs”.

    Οι δημιουργοί του “Stranger Things”, οι αδελφοί Duffer είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μέσω της Upside Down Pictures, μαζί με τοn Robles της Flying Bark και τους Shawn Levy και Dan Cohen της 21 Laps.

    «Πάντα ονειρευόμασταν ένα animated “Stranger Things”, στο πνεύμα των κινουμένων σχεδίων που μεγαλώσαμε. Tο να βλέπουμε αυτό το όνειρο να πραγματοποιείται ήταν συναρπαστικό», ανέφεραν οι αδελφοί Duffer σε δήλωσή τους. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο εντυπωσιασμένοι από αυτό που ο Eric Robles και η ομάδα του παρουσίασαν – τα σενάρια και το artwork είναι απίστευτα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας! Η περιπέτεια συνεχίζεται…».

    Το “Stranger Things” έχει αποδειχθεί παγκόσμια επιτυχία και μία από τις πιο δημοφιλείς πρωτότυπες σειρές του Netflix από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2016. Ανανεώθηκε για πέμπτη και τελευταία σεζόν τον Φεβρουάριο του 2022. Το Netflix ανακοίνωσε παράλληλα τα σχέδιά του και για μια live action spinoff σειρά και μια θεατρική παράσταση τον Ιούλιο του 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Απρίλιος στο Vodafone TV με αγαπημένους ήρωες και ταινίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles