21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν της σειράς Wednesday

    Η σειρά Wednesday του Tim Burton αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix για φέτος και η 2η σεζόν θεωρείτο δεδομένη, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες, ξένα δημοσιεύματα ήθελαν τα επόμενα επεισόδια να μετακομίζουν στο Amazon Prime, εξαιτίας της εξαγοράς της MGM από την Amazon. Το Netflix έρχεται τώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από την ανακοίνωση του 2ου κύκλου, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα σύντομο video.

    H δημοφιλής υπηρεσία streaming συγκεκριμένα ανέφερε:

    “Έχουμε να περιμένουμε κι άλλα από τη Γουένσντεϊ Άνταμς. Η 2η σεζόν είναι καθ’ οδόν, ενώ η 1η σεζόν είναι διαθέσιμη τώρα, μόνο στο Netflix”.

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, από την πρώτη εβδομάδα η σειρά έσπασε το ρεκόρ στη δημοφιλή υπηρεσία streaming με 321.2 εκατ. ώρες προβολής. Παράλληλα, βρέθηκε στη θέση νούμερο 1 σε 83 χώρες. Το cast της σειράς είναι αρκετά λαμπρό και περιλαμβάνει ονόματα, όπως οι Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Gwendoline Christie ως Principal Larissa Weems και άλλους.

    Διαβάστε επίσης:

    HBO Max: Στο… συρτάρι projects του George RR Martin (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles