21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Αναζητά ομάδα για την ανάπτυξη AAA game για PC

    Έχει γίνει σαφές ότι το Netflix θέλει να κάνει κάτι μεγαλύτερο από απλά mobile games. Όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα, η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό που θα εξασφαλίσει τη δυναμική παρουσία της στη βιομηχανία του gaming και ήδη αναζητά game director, art director και technical director για το καινούριο της studio στο Los Angeles. Στόχος της νέας ομάδας θα είναι η ανάπτυξη ενός ολοκαίνουριου AAA game για υπολογιστές, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό, ωστόσο από τότε δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει ο κολοσσός του streaming, το Netflix αναζητά έναν leader για την ομάδα που θα αναπτύσσει original games.

    Η επιθυμία του Netflix να επεκταθεί στην κατηγορία του gaming δεν είναι νέα, αφού η εταιρεία έχει κάνει ήδη αρκετές προσπάθειες στις κινητές συσκευές. Τα παιχνίδια μπήκαν στην εφαρμογή της εταιρείας τον προηγούμενο Νοέμβριο και από τότε έχουν κυκλοφορήσει αρκετοί τίτλοι όπως Lucky Luna, Into the Breach και Desta: The Memories Between, ενώ δεκάδες ακόμα βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Για να δώσει ένα boost μάλιστα στις προσπάθειες επέκτασης, εξαγόρασε και κάποια studios που έχουν εμπειρία στο αντικείμενο.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Evil West κυκλοφόρησε! Είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε zombies και vampires στην Άγρια Δύση; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles