19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Έριξε τις τιμές της συνδρομής σε 30 χώρες

    Παρά το γεγονός ότι το Netflix τον προηγούμενο χρόνο αύξησε την τιμή της μηνιαίας συνδρομής, φέτος αποφάσισε να ρίξει το κόστος σε 30 περίπου χώρες. Η είδηση αυτή ακούγεται αντίθετη σε σχέση με τις γενικότερες προθέσεις της εταιρείας, όμως ο κολοσσός του streaming φέρεται να προσπαθεί να πετύχει τη σωστή ισορροπία στα έσοδα παγκοσμίως και να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές, μετά τις αλλαγές που παρατηρήθηκαν στις συνήθειες των τηλεθεατών.

    Η εταιρεία έκοψε τις τιμές σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως π.χ. η Ιορδανία, η Λιβύη και το Ιράν, στην Κροατία, τη Σλοβενία και τη Βουλγαρία όσον αφορά την Ευρώπη, στην Λατινική Αμερική (Νικαράγουα, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα) και στην Ασία (Μαλαισία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Φιλιππίνες). Παρόλα αυτά, σε άλλα μέρη του κόσμου έχουν ακριβύνει τα πακέτα, τη στιγμή που η υπηρεσία σύστησε στο κοινό ένα φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις τον περασμένο Οκτώβριο.

    Το Netflix έβαλε στο… τραπέζι τη μείωση των τιμών σε μια περίοδο που οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες έγιναν ακριβότερες, πηγαίνοντας αντίθετα στη γενικότερη τάση της περιόδου. Σε σχέση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, που οδήγησαν σε γενική αναδιάρθρωση, το Netflix φαίνεται να έχει ανακτήσει μέρος των συνδρομητών που είχε χάσει, ενώ συνεχίζει την προσπάθεια να βάλει “φρένο” στο διαμοιρασμό κωδικών.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα δούμε το Μάρτιο στην COSMOTE TV (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles