16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Ξεκινούν τα γυρίσματα του Wednesday 2

    Μετά από μήνες καθυστερήσεων, ξεκινούν επιτέλους τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Wednesday. Μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πέρσι ότι η σειρά μεταφέρεται στην Ιρλανδία, μερικές νέες προσκλήσεις στο casting επιβεβαίωσαν την τοποθεσία των γυρισμάτων και για πόσο χρονικό διάστημα θα γίνονται.

    Όπως έχει αναφερθεί προηγουμένως, το Netflix και η MGM Television έχουν ήδη κάνει ένα casting για τους νέους κεντρικούς χαρακτήρες της 2ης σεζόν. Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάθαμε για τρεις νέους χαρακτήρες: τον Karloff, τον Wolfgang και την Annie. Τον Ιανουάριο του 2024, μάθαμε ότι έψαχναν για έναν δάσκαλο μουσικής θεάτρου και έναν νέο χαρακτήρα με το όνομα Bruno. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στην ανατολική επαρχία του Wicklow. Η ίδια τοποθεσία χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για μια άλλη σειρά της MGM στο Netflix, το Vikings: Valhalla.

    Πρόσφατη ανάρτηση αναζητά “ενήλικες και έφηβους διαφορετικών πολιτισμών και εθνικοτήτων που να είναι διαθέσιμοι από το τέλος Απριλίου έως το Νοέμβριο. Αναφέρεται επίσης ότι η παραγωγή ψάχνει οποιονδήποτε έχει μοναδική εμφάνιση, ιδιαίτερο στυλ και περίεργα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, αναζητούν δίδυμα και τρίδυμα.

    Μια επόμενη πρόσκληση σε casting αναζητά άτομα 18-21 ετών.

    Όπως όλα δείχνουν, καλό θα ήταν να μην περιμένετε την 2η σεζόν του Wednesday μέσα στο 2024!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles