18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Avatar: The Last Airbender

    Το live-action Avatar: The Last Airbender απέκτησε επίσημα ημερομηνία πρεμιέρας και αναμένεται να φτάσει στο Netflix στις 22 Φεβρουαρίου 2024. Η δημοφιλής υπηρεσία streaming μαζί με την ημερομηνία αποκάλυψε και ένα σύντομο trailer, προκειμένου να πάρουμε μια καλύτερη γεύση.

    Το Netflix ανακοίνωσε για πρώτη φορά την live action μεταφορά της αγαπημένης animated σειράς το 2018. Οι αρχικοί δημιουργοί, Michael DiMartino και Bryan Konietzko, εγκατέλειψαν την παραγωγή δύο χρόνια αργότερα, εξηγώντας ότι το όραμα της σειράς του Netflix δεν ευθυγραμμίστηκε με το «πνεύμα και την ακεραιότητα του Avatar».

    Στη συνέχεια, μια νέα δημιουργική ομάδα, με επικεφαλής τον Albert Kim του Sleepy Hollow, ανέλαβε το show του Netflix. Οι Michael Goi (Riverdale), Jabbar Raisani (Lost in Space) και Roseanne Liang (Shadow in the Cloud) συμμετείχαν επίσης ως σκηνοθέτες.

    Έχουμε ήδη δει μερικές πρώτες εικόνες της σειράς, συμπεριλαμβανομένου του κύριου καστ – καθώς και των χαρακτήρων του Fire Nation. Με μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στον ορίζοντα, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες να έρθουν το επόμενο διάστημα για το live-action Avatar.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το “Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου” ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.

    Διαβάστε επίσης:

    «Shōgun»: Έρχεται το Φεβρουάριο του 2024 αποκλειστικά στο Disney+ – Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles