18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Νέα λειτουργία… “ξεφορτώνεται” τους ανεπιθύμητους

    Θα ήθελες ιδανικά να «ξεφορτωθείς» τον πρώην σύντροφο από το λογαριασμό σου στο Netflix, αλλά δε θέλεις να αλλάξεις κωδικούς; Ο κολοσσός του streaming άκουσε τις προσευχές σου και φέρνει στην πλατφόρμα ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν συσκευές που δεν αναγνωρίζουν ή δεν επιθυμούν πια να έχουν θέση στο λογαριασμό τους.

    Πρόκειται για τη λειτουργία Manage Access and Devices, που αναμένεται να βοηθήσει το Netflix στο μεγάλο πρόβλημα του διαμοιρασμού κωδικών, αναγκάζοντας τους freeloaders να γίνουν subscribers. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συνδρομητές του Netflix έχουν συνδεδεμένους άλλους στο λογαριασμό τους χωρίς να το γνωρίζουν. Το νέο χαρακτηριστικό προσπαθεί να χτυπήσει ακριβώς αυτό το φαινόμενο και να μειώσει την απώλεια συνδρομητών που ταλαιπωρεί την εταιρεία. To χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο παγκοσμίως στο web και στις συσκευές iOS και Android, σύμφωνα με το Netflix.

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νέο πλάνο του Netflix, σε περίπτωση που ένας συνδρομητής θέλει να προσθέσει νέα accounts θα πρέπει πρώτα να πληρώσει ένα έξτρα ποσό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει ήδη «πιλοτικά» σε κάποιες χώρες της λατινικής Αμερικής, ωστόσο οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής υπηρεσίας δεν έχουν προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναφορικά με τo ποσό που θα κοστίζει η νέα δυνατότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    God of War Ragnarok: Εξωπραγματικές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles