BREAKING

Netflix: Νέα λειτουργία... "ξεφορτώνεται" τους ανεπιθύμητους

Θα ήθελες ιδανικά να «ξεφορτωθείς» τον πρώην σύντροφο από το λογαριασμό σου στο Netflix, αλλά δε θέλεις να αλλάξεις κωδικούς; Ο κολοσσός του streaming άκουσε τις προσευχές σου και φέρνει στην πλατφόρμα ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν συσκευές που δεν αναγνωρίζουν ή δεν επιθυμούν πια να έχουν θέση στο λογαριασμό τους.

Πρόκειται για τη λειτουργία Manage Access and Devices, που αναμένεται να βοηθήσει το Netflix στο μεγάλο πρόβλημα του διαμοιρασμού κωδικών, αναγκάζοντας τους freeloaders να γίνουν subscribers. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συνδρομητές του Netflix έχουν συνδεδεμένους άλλους στο λογαριασμό τους χωρίς να το γνωρίζουν. Το νέο χαρακτηριστικό προσπαθεί να χτυπήσει ακριβώς αυτό το φαινόμενο και να μειώσει την απώλεια συνδρομητών που ταλαιπωρεί την εταιρεία. To χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο παγκοσμίως στο web και στις συσκευές iOS και Android, σύμφωνα με το Netflix.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νέο πλάνο του Netflix, σε περίπτωση που ένας συνδρομητής θέλει να προσθέσει νέα accounts θα πρέπει πρώτα να πληρώσει ένα έξτρα ποσό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει ήδη «πιλοτικά» σε κάποιες χώρες της λατινικής Αμερικής, ωστόσο οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής υπηρεσίας δεν έχουν προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναφορικά με τo ποσό που θα κοστίζει η νέα δυνατότητα.

Διαβάστε επίσης:

God of War Ragnarok: Εξωπραγματικές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment

Post a Comment

(required)
(required - never published nor shared)