16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Οι χώρες με το καλύτερο περιεχόμενο παγκοσμίως

    Το Netflix αποτελεί μια πλατφόρμα με παγκόσμια εμβέλεια, αφού διατίθεται σε 190 χώρες, προσφέροντας ένα τεράστιο κατάλογο ταινιών και σειρών. Αυτό όμως που δε γνωρίζουν κάποιοι είναι ότι το περιεχόμενο δεν είναι το ίδιο σε όλες τις χώρες και διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία από την οποία συνδέεται ο χρήστης. Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε μια έρευνα που εξετάζει ποιες είναι οι χώρες που έχουν την καλύτερη ποιότητα περιεχομένου και το πιο πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών.

    Οι χώρες με τους περισσότερους τίτλους

    Σύμφωνα με τη SurfShark, οι Η.Π.Α είναι αυτές που έχουν το πιο πλούσιο περιεχόμενο, καθώς το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του εκεί 5.879 ταινίες και shows. Ο Καναδάς όμως είναι αυτός με τις περισσότερες ταινίες, οι οποίες ανέρχονται σε 4.043 επιλογές.

    Παρά το γεγονός ότι η αμερικανική ήπειρος έρχεται πρώτη σε αριθμό, δε συμβαίνει το ίδιο με την ποιότητα των προγραμμάτων. Οι Η.Π.Α και ο Καναδάς από άποψη ποιότητας βρίσκονται σε χαμηλές θέσεις, σε αντίθεση με το Αζερμπαϊτζάν, την Πορτογαλία, τη Γεωργία, την Ουκρανία και τη Ρωσία, που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

    Η Νότια Κορέα, που μας έχει δώσει σειρές όπως το Squid Game, ξεχωρίζει για τα βραβεία που έχει αποσπάσει. Μετρά 109 νίκες στα Όσκαρ και 35 σειρές με διακρίσεις Emmy. Ακολουθούν η Ελβετία, η Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, και Σιγκαπούρη.

    Διαβάστε επίσης:

    “Σκαρφάλωσε” στην κορυφή το Red Notice

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles