12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    “Σκαρφάλωσε” στην κορυφή το Red Notice

    Ο Dwayne “The Rock” Johnson φαίνεται να γνωρίζει ότι η τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί, το Red Notice, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, όμως δε θα μπορούσε να μην ενθουσιαστεί με την απρόσμενη επιτυχία που σημείωσε η ταινία.

    Το Red Notice είναι μια παραγωγή του Netflix, στην οποία βλέπουμε τους Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot. Όσον αφορά την πλοκή, ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα.

    Το εν λόγω φιλμ πλέον αποτελεί τη Νο1 ταινία του Netflix σε 93 χώρες, περιλαμβάνοντας και τις Η.Π.Α., αφού οι συνδρομητές της υπηρεσίας αφιέρωσαν 129.100.000 ώρες παρακολουθώντας το Red Notice μόνο την εβδομάδα της 15ης Νοεμβρίου. Μάλιστα, ο Dwayne Johnson άφησε να εννοηθεί πως πλέον μιλάμε για την πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών στο Netflix, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Bird Box το 2018.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by therock (@therock)

    Διαβάστε επίσης:

    The Tragedy of Macbeth: Ο Denzel Washington επιστρέφει στη νέα ταινία του Joel Coen – Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles