15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Όλες οι σειρές που θα δούμε τον Ιούνιο

    Αρκετές νέες σειρές έρχονται μέσα στον Ιούνιο στο Netflix, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ο πολυναναμενόμενος 3ος κύκλος του The Witcher με τον Henry Cavill. Πιο αναλυτικά, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξής:

    01/06/2023 Οι Ημέρες

    Άλλοι τους κατηγορούν, άλλοι τους βλέπουν σαν ήρωες, μα όσοι βρίσκονται στο Νταΐτσι της Φουκουσίμα αντιμετωπίζουν μια θανάσιμη, αόρατη απειλή: μια πυρηνική καταστροφή.

    05/06/2023 Barracuda Queens

    Έχοντας συσσωρεύσει πολλά χρέη, μια παρέα νεαρών γυναικών σε ένα εύπορο προάστιο της Στοκχόλμης, αρχίζει να ληστεύει τα σπίτια των γειτόνων. Από πραγματικά γεγονότα.

    07/06/2023 Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία: Σεζόν 3

    Μπορεί να ανθίσει αληθινή αγάπη μέσα στις κάψουλες; Η Καμίλα Κεϊρός κι ο Κλεμπέρ Τολέδο καθοδηγούν μια νέα ομάδα Βραζιλιάνων σινγκλ στην αναζήτηση για το ταίρι τους.

    08/06/2023 Εγώ Ποτέ: Σεζόν 4

    Το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, είναι η Ντέβι κι η παρέα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;

    09/06/2023 Human Resources: Σεζόν 2

    Από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς μέχρι τα ειδύλλια στη δουλειά, τα πλάσματα που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχουν φουλ δουλειά με μια νέα παρτίδα ανθρώπων.

    22/06/2023 Glamorous

    Ένα 20χρονο genderqueer άτομο νιώθει βαλτωμένο μέχρι που προσλαμβάνεται σε μια εταιρεία μακιγιάζ ενός πρώην μοντέλου. Θα αντέξει τη σκληρή δουλειά και τα ζόρικα ραντεβού;

    22/06/2023 Το Κουτί της Πανδώρας

    Ένας πρώην ντετέκτιβ που πλέον ζει στον δρόμο αναζητά την αλήθεια, όταν ένας νέος θάνατος εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια τάχα κλειστή υπόθεση δολοφονίας.

    25/06/2023 Τιτάνες: Σεζόν 4

    Ο δρόμος της επιστροφής στην πατρίδα είναι γεμάτος εμπόδια για τους Τιτάνες, καθώς μια ισχυρή και φονική αίρεση στη Μητρόπολη θέλει να καταστρέψει αυτούς και τον κόσμο.

    29/06/2023 Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 1

    Η υποψήφια για Emmy® δραματική σειρά φαντασίας επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles