20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Όλες οι ταινίες που θα δούμε το Δεκέμβριο

    Ο Δεκέμβριος βρίσκεται προ των πυλών και σιγά σιγά μπαίνουμε σε εορταστική διάθεση. Χριστούγεννα χωρίς ταινίες δε γίνεται, γι’ αυτό δες στη συνέχεια όλες τις νέες αφίξεις στο Netflix.

    01/12/2022 – Troll

    Όταν μια έκρηξη στα βουνά της Νορβηγίας ξυπνάει ένα αρχαίο τρολ, αξιωματούχοι εμπιστεύονται μια ατρόμητη παλαιοντολόγο για να το εμποδίσει να προκαλέσει θανατηφόρο χάος.

    01/12/2022 – Qala

    Στοιχειωμένη από το παρελθόν της, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με ανοδική πορεία παλεύει με την πίεση της επιτυχίας, την απαξίωση της μητέρα της και την αυτοαμφισβήτηση.

    02/12/2022 – Scrooge: A Christmas Carol

    Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

    02/12/2022 – Lady Chatterley’s Lover

    Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της.

    02/12/2022 – Warriors of Future

    Μετά την πτώση ενός μετεωρίτη που μεταφέρει ένα φονικό φυτό, μια ομάδα αυτοκτονίας έχει λίγες ώρες για να σώσει τη μετα-αποκαλυπτική πόλη από την ολοκληρωτική κατάρρευση.

    06/12/2022 – Delivery by Christmas

    Όταν ένας κακεντρεχής συνάδελφος μπερδεύει τις παραδόσεις της, μια διανομέας και ένας πελάτης βιάζονται να επιστρέψουν γρήγορα τα δώρα στους πραγματικούς παραλήπτες τους.

    09/12/2022 – Guillermo del Toro’s Pinocchio

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion.

    14/12/2022 – I Believe in Santa

    Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

    16/12/2022 – BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths

    Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας ξεκινά ένα ονειρικό ταξίδι ενδοσκόπησης, για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, το παρόν και τη μεξικάνικη ταυτότητά του.

    23/12/2022 – Glass Onion: A Knives Out Mystery

    Στη συνέχεια της ταινίας “Στα Μαχαίρια”, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

    25/12/2022 – Roald Dahl’s Matilda The Musical

    Ένα ξεχωριστό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και ζωηρή φαντασία τολμά να ορθώσει ανάστημα, για να αλλάξει την ιστορία του με θαυμαστά αποτελέσματα. Αυτή είναι η Ματίλντα.

    28/12/2022 – A Night at the Kindergarten

    Ένας νεαρός άντρας πηγαίνει στις πρόβες μιας σχολικής παράστασης για να αποτρέψει την αποβολή του γιου της κοπέλας του από μια ομάδα δασκάλων και ιδιόρρυθμων γονέων.

    28/12/2022 – Stuck with You

    Πηγαίνοντας σε ένα πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο ξένοι κλείνονται σε ένα ασανσέρ και έρχονται κοντά με έναν απρόσμενο τρόπο.

    30/12/2022 – White Noise

    Μια ξεκαρδιστική, τρομακτική, λυρική, παράλογη, απλή και αποκαλυπτική ματιά στην προσπάθεια μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE TV: Όλες οι σειρές που θα παίξουν το Δεκέμβριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles