21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Παράθυρο κυκλοφορίας για το One Piece 2

    Η live-action προσαρμογή του One Piece από το Netflix απέκτησε επιτέλους ένα παράθυρο κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με το What’s On Netflix, η 2η σεζόν του One Piece πρόκειται να κυκλοφορήσει στην υπηρεσία streaming κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2024 και να ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο του 2025. Πρόκειται για παρόμοια διάρκεια παραγωγής με την 1η σεζόν, η οποία γυρίστηκε σε έξι μήνες και 22 ημέρες.

    Το One Piece κυκλοφόρησε στο Netflix τον Αύγουστο του 2023 και έγινε η νούμερο 1 τηλεοπτική σειρά σε 84 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου προβολής του – καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που είχε προηγουμένως θέσει το Stranger Things. Βασισμένη στο αγαπημένο manga και anime με το ίδιο όνομα, η σειρά ακολουθεί τον Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), ένα ευέλικτο και φιλόδοξο παιδί που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να γίνει βασιλιάς των πειρατών. Η 1η σεζόν τελείωσε με μια υψηλή νότα για τον Luffy και το νεοσύστατο πλήρωμά του, και το φινάλε μας επεφύλασσε  την εισαγωγή ενός αγαπημένου κακού των fans.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles