15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Netflix: Προσεχώς παιχνίδια στην TV με χειριστήριο το iPhone

    Είναι γεγονός ότι το Netflix έχει επενδύσει αρκετά στην κατηγορία του gaming το τελευταίο διάστημα και τώρα εργάζεται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν το iPhone τους ως χειριστήριο για να παίξουν παιχνίδια στην TV. Η είδηση αυτή προέρχεται από το Bloomberg και προέκυψε από έναν κώδικα που μοιράστηκε ο Steve Moser του MacRumors.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κολοσσός του streaming πρόσφατα ανέφερε ότι επιθυμεί οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια του Netflix σε οποιαδήποτε συσκευή έχουν διαθέσιμη. Η χρήση ενός iPhone, που θα επιτρέπει το gaming στην τηλεόραση, σίγουρα διευκολύνει την πρόθεση της εταιρείας. Σύμφωνα με το Moser, το iOS app περιλαμβάνει ένα κώδικα που αναφέρει: “Ένα παιχνίδι στην TV χρειάζεται ένα χειριστήριο. Θες να χρησιμοποιήσεις αυτό το τηλέφωνο ως game controller”;

    Το Netflix πραγματοποίησε “άνοιγμα” για πρώτη φορά στο mobile gaming στα τέλη του 2021, αναφέροντας πρόσφατα ότι έχει κυκλοφορήσει 55 παιχνίδια μέχρι στιγμής και άλλα 40 έρχονται φέτος. Ωστόσο, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν μόνο σε συσκευές iOS και Android και δεν είναι διαθέσιμα σε τηλεοράσεις ή φορητούς υπολογιστές. Η χρήση του τηλεφώνου για χειριστήριο θα ήταν ένας τρόπος για να αποφύγει το Netflix να κυκλοφορήσει το δικό του game controller, όπως έκανε η Google για την πλέον ανενεργή υπηρεσία Stadia.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρεις και ο… κούκος στη φετινή Ε3! Εκτός έκθεσης Ubisoft και SEGA (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles