12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Netfix ετοιμάζει το reboot του Voltron και τη νέα σειρά του Guillermo del Toro, Trollhunters

    Σήμερα το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του με την DreamWorks, κάνοντας ακόμα πιο πλούσιο το πρόγραμμά του αλλά και συνάμα πιο δύσκολη τη ζωή μας αφού πλέον δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε. Το Netflix λοιπόν θα ετοιμάσει το reboot του Voltron αλλά και μία καινούργια σειρά, το Trollhunters, μία δουλειά του γνωστού και μη εξαιρετέου Guillermo del Toro. Πέρα από αυτά τα δύο projects η ανακοίνωση κάνει λόγο πως η DreamWorks Animation θα δουλέψει επάνω σε άλλα tv shows για λογαριασμό φυσικά του Netflix. 

    voltron

    To Voltron ήταν μία anime series που έπαιζε από τον Σεπτέμβριο του 1984 μέχρι τον Νοέμβριο του 1985 και πρόλαβε να κερδίσει το δικό του κοινό που αγόρασε με μεγάλη χαρά το merchandise που βγήκε στην αγορά. Αρκετά χρόνια αργότερα ακολούθησε το prequel Voltron Force που προβλήθηκε το 2011-2012. Όσο για το Trollhunters του Del Toro αυτό θα είναι επικεντρωμένο σε δύο φίλους που θα κάνουν μία εντυπωσιακή ανακάλυψη στην πόλη τους, για την ακρίβεια κάτω από την επιφάνεια της.
    Η DreamWorks χτίζει συνέχεια επάνω στις τηλεοπτικές παραγωγές της, που την συγκεκριμένη στιγμή είναι περισσότερα από 1600 επεισόδια με τις διάφορες πλατφόρμες που συνεργάζεται. Φυσικά η επαφή με το Netflix έχει προτεραιότητα, ειδικά μετά το μάλλον δύσκολο 2015 που είχε η κινηματογραφική χρονιά για την DreamWorks όπου τα νούμερα δεν ήταν καταστροφικά αλλά δεν έφτασαν και στα επίπεδα που είχε θέσει ως στόχο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles