19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! To Netflix ανακοίνωσε την Season 2 του Stranger Things

    To είχαν πει και οι ίδιοι στο Netflix. Εάν δεν ανανεώσουμε το Stranger Things θα είμαστε χαζοί. Φυσικά δεν άφησαν κανέναν να τους χαρακτηρίσει έτσι αφού ανακοίνωσαν -είναι αλήθεια πως άργησαν λίγο αφού συνηθίζουν να το κάνουν πριν ακόμα τελειώσει η παρθενική σεζόν- πως η σούπερ επιτυχημένη σειρά θα επιστρέψει το 2017 στο κανάλι για μία δεύτερη φορά. Σε σχέση με την πρώτη σεζόν θα έχουμε ένα επεισόδιο παραπάνω, δηλαδή εννιά αντί οκτώ, με τους δημιουργούς/ σεναριογράφους/showrunners Matt και Ross Duffer να τα αναλαμβάνουν σχεδόν όλα.

    142027593

    H supernatural ιστορία που λάτρεψε το κοινό και τίμησε όσο λίγες την ατμόσφαιρα των ’80s, θα επιστρέψει λοιπόν όπως ήταν αναμενόμενο, με τους Duffer να μην αποκαλύπτουν τίποτα για το μέλλον της Eleven, λέγοντας μόνο πως θα είναι κάπου εκεί παρούσα στην όλη εικόνα. Έξυπνες κινήσεις και δηλώσεις που τα αφήνουν όλα φλου μέχρι την ώρα της προβολής. Οι περισσότεροι από το καστ της σειράς, βλέπε Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton και Matthew Modine, αναμένεται να είναι στη θέση τους. Ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί αλλά θα γίνει κι αυτό σιγά σιγά.
    Το Stranger Things Season 2 θα είναι μία παραγωγή της 21 Laps για λογαριασμό του Netflix φυσικά με τους Shawn Levy, Dan Cohen και τους αδελφούς Duffer να είναι executives producers, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και χρέη σκηνοθέτη. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles