20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Στο τέλος του 2022 φθηνότερα πακέτα με διαφημίσεις

    Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα έρθουν τα φθηνότερα πακέτα στο Netflix, τα οποία θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις, αφού οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τους τελευταίους μήνες του 2022. Ο κολοσσός του streaming, μετά τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε πρόσφατα, αναζητά τρόπους προκειμένου να λύσει το μεγάλο πρόβλημα του διαμοιρασμού των κωδικών και να αντιμετωπίσει στον τεράστιο ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει.

    Σημειώνεται ότι η βάση των συνδρομητών του Netflix συρρικνώθηκε κατά 200.000 παγκοσμίως και είναι πιθανό να χάσει άλλους 2 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Τα οικονομικότερα πακέτα με διαφημίσεις είναι πλέον…μονόδρομος και μάλλον θα τα δούμε μεταξύ των μηνών Οκτώβριος-Δεκέμβριος του 2022. Η μείωση των χρηστών οφείλεται σε ένα βαθμό στον πόλεμο της Ουκρανίας, αφού το Netflix ανέστειλε τη λειτουργία του στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 700.000 χρήστες, ενώ η αύξηση των τιμών στα πακέτα ανάγκασε περίπου 600.000 συνδρομητές να διακόψουν τη συνδρομή τους. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, το Netflix κατάφερε να προσελκύσει 1,1 εκατομμύρια νέους χρήστες, για να αντισταθμίσει κάπως την κατάσταση και να φτάσει στον τελικό απολογισμό των -200.000 συνδρομητών.

    Διαβάστε επίσης:

    «Rise»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας για την οικογένεια Αντετοκούνμπο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles