21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Netflix: Welcome to Eden και Stranger Things 4 έρχονται το Μάιο

    Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το Μάιο και αρκετές είναι οι νέες προτάσεις του Netflix για τους φανς των τηλεοπτικών σειρών. Αυτό το μήνα, αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στις εξής παραγωγές:

    Summertime: Season 3 – 04/5/2022

    Άλλο ένα καλοκαίρι, άλλη μια σειρά ερωτικών τριγώνων καθώς η ομάδα εξερευνά τα πάθη της και δοκιμάζει τα όρια της φιλίας.

    The Pentaverate – 05/5/2022

    Αφού επηρέασε τις παγκόσμιες εξελίξεις για αιώνες, μια μυστική κοινότητα αντιμετωπίζει μια απειλή εκ των έσω. Μπορεί ένας Καναδός ρεπόρτερ να σώσει αυτήν και τον κόσμο;

    Clark – 05/5/2022

    Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Κλαρκ Όλοφσον, του αμφιλεγόμενου εγκληματία πίσω από το “σύνδρομο της Στοκχόλμης”, βασισμένη στις αλήθειες και τα ψέματά του.

    Welcome to Eden – 06/5/2022

    Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ’ ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

    The Life and Movies of Erşan Kuneri – 13/5/2022

    Επανεξετάζοντας το έργο που αφήνει πίσω του, ένας καταξιωμένος δημιουργός ερωτικών ταινιών αποφασίζει να ασχοληθεί και με άλλα είδη, από sci-fi μέχρι μεσαιωνική δράση.

    The Lincoln Lawyer – 13/5/2022

    Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

    New Heights – 13/5/2022

    Όταν ο σύμβουλος επιχειρήσεων Μίχι Βις κληρονομεί την προβληματική φάρμα του μακαρίτη πατέρα του, πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και το μέλλον της οικογένειας.

    Wrong Side of the Tracks – 20/5/2022

    Θυμωμένος με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους ταραχοποιούς που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας βετεράνος πολέμου βάζει σκοπό να συνετίσει την ξεροκέφαλη εγγονή του.

    Stranger Things 4: Volume 1 – 27/5/2022

    https://youtu.be/yQEondeGvKo

    Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Χόκινς και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και την απειλή ενός πολέμου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ετοιμαστείτε για το κορεάτικο La Casa De Papel – Έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles