24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Netgear Arlo: Η πρώτη 100% ασύρματη κάμερα ασφαλείας WiFi με HD βίντεο

    header-vms3430-system7-photo-large-ces

    Η πρώτη 100% ασύρματη κάμερα ασφαλείας WiFi με πεντακάθαρο βίντεο υψηλής ευκρίνειας μας έρχεται από την Netgear Arlo και την ASBIS Mediterranean. Εξοπλισμένες με νυχτερινή όραση για HD βίντεο όλο το εικοσιτετράωρο, οι κάμερες ασφαλείας Arlo, σας επιτρέπουν να παρακολουθείται το σπίτι σας από μακριά – από κάθε πιθανή οπτική γωνία – μέσα ή έξω από αυτό και για όλο το εικοσιτετράωρο.

    Ο συνδυασμός της εύκολης εγκατάστασης, και του ασύρματου σχεδιασμού (οι κάμερες ασφαλείας Arlo λειτουργούν με μπαταρία), σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε την κάμερα όπου εσείς θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για την εξεύρεση μιας πρίζας ή για το πώς θα αποφύγετε την ταλαιπωρία των άβολων καλωδίων. Αδιάβροχες, ασύρματες και με ειδοποιήσεις κίνησης η Arlo κάμερές είναι ιδανικές για την παρακολούθησή του σπιτιού σας, την παρακολούθηση των αγαπημένων σας προσώπων ή κατοικίδιων, ενώ αποτελούν συνάμα ένα εξαιρετικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις αφού μπορούν να δώσουν πλήρη εικόνα για την καθημερινή ροή στους χώρους εργασίας. Παράλληλα, με την εφαρμογή για κινητά Arlo, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις κάμερες από οποιαδήποτε συσκευή Windows, Αndroid & IOS.

    Το πακέτο Arlo Smart Home Security περιλαμβάνει: Δύο HD εξωτερικές κάμερες, εξοπλισμένες με αισθητήρες κίνησης και δυνατότητα νυχτερινής όρασης, σταθμό βάσης για γρήγορη εγκατάσταση, μαγνητικές βάσεις, 200 MB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου – cloud, δωρεάν εφαρμογή για την διαχείριση των κάμερων από τα iOS ή Android smartphones και tablets, πρόσβαση μέσω δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης σε υπολογιστές Mac και υπολογιστές.

    arlo-app-579x480

    «Η Netgear Arlo είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να προσφέρει ασφαλή παρακολούθηση σε HD εικόνα, χωρίς καθόλου ρεύμα η καλώδια. Επειδή η κάμερα λειτουργεί με μπαταρίες με διάρκεια ζωής περίπου τέσσερις έως έξι μήνες, μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε», δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS Mediterranean.

    Σημειώνεται ότι οι κάμερες Netgear Arlo είναι ήδη διαθέσιμες στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS Mediterranean και στα καταστήματα Prestigio Plaza.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles