13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Netgenie: Γνώρισε τα ασύρματα “τζίνι” της Cyberoam

    Cyberoam Netgenie – Wireless Router with Family Protection
    Το ασύρματο «τζίνι» της διαδικτυακής οικογενειακής ασφάλειας

    Το NetGenie είναι ένα ασύρματο router, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένειά σας από ενδεχόμενους κινδύνους, που μπορεί να προκύψουν σερφάροντας στο Διαδίκτυο.

    Απολαύστε την «εμπειρία» του surfing μέσω της Wi-Fi σύνδεσής σας στο σπίτι, με μία συσκευή με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την -internet-ική- σας ζωή ιδιαίτερα εύκολη, όπως Firewall, ενσωματωμένο σύστημα anti-virus, σύστημα προστασίας από εισβολείς (Intrusion Prevention System), εύκολο γονικό έλεγχο (parental control), αλλά και υποστήριξη 3G ready – όλα αυτά σε ένα wireless router. Ειδικότερα, ο γονικός έλεγχος γίνεται βάσει ηλικίας και επιτρέπει τη δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος για την πρόσβαση στο Internet. Το NetGenie παρέχει στους γονείς μια σειρά αναφορών για τις δραστηριότητες όλης της οικογένειας στο Internet, όπως ιστοσελίδες που προβλήθηκαν, εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν, προσπάθειες για επίσκεψη σε μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες και εφαρμογές καθώς και αναφορές εισβολών από ιούς και κάθε είδους εισβολείς.

    Τo Netgenie σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας κάθε συσκευή, όπως desktop υπολογιστές, laptops, smartphones, tablets κ.ά. Μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας στο Internet με τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς και να συνδέσετε, μέσω Wi-Fi, συσκευές του σπιτιού σας όπως εκτυπωτές, κονσόλες παιχνιδιών κ.ά.

    Μια ιδανική λύση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχo, όταν η οικογένειά σας σερφάρει στο Διαδίκτυο.

    Cyberoam Netgenie UTM for Small Offices, Home Offices
    Το ασύρματο “τζίνι” για το μικρό σου γραφείο

    Μία ακόμη πρόταση από την οικογένεια Netgenie, που προσφέρει ασφαλή εμπειρία πλοήγησης στο Διαδίκτυο, ιδανική για όσους εργάζονται σε ένα μικρό ή οικιακό γραφείο.


    Σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε τη σύνδεση στο Internet με τους υπόλοιπους χρήστες του γραφείου σας ό,τι συσκευή και αν διαθέτουν αυτοί, είτε επιτραπέζιο υπολογιστή ή laptop είτε φορητές συσκευές όπως iPad, iPhone κ.ο.κ.

    Σας προσφέρει αυξημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και προστασία από τους -επίκαιρους όσο ποτέ- hackers, χάρη στο ρυθμιζόμενο τείχος προστασίας του, με δυνατότητες Stateful Packet Inspection και NAT, καθώς και τους μηχανισμούς προστασίας Denial of Service Protection, MAC Binding και Intrusion Prevention. Επιπλέον, το ενσωματωμένο anti-virus σας προσφέρει προστασία απέναντι σε ιούς, malware και spyware. Το Netgenie UTM for Small Offices, Home Offices διαθέτει τεχνολογίες κρυπτογράφησης υψηλών προδιαγραφών -WEP, WPA, WPA2- εξασφαλίζοντας ότι θα συνδέονται στο οικιακό σας Wi-Fi δίκτυο μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες.

    Με το νέο SOHO router μπορείτε ακόμη να έχετε ασφαλή πρόσβαση σε πόρους δικτύου που βρίσκονται ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα γραφεία αντιπροσώπων ή κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρείας σας, ενώ κάθεστε στο γραφείο σας μέσω της λειτουργίας VPN. Ακόμη μπορείτε να συνδέσετε το ευρυζωνικό σας USB ή 3G modem στο NetGenie και να μοιραστείτε τη σύνδεση Internet 3G με ακόμη περισσότερους συνεργάτες του γραφείου σας ταυτόχρονα.

    Το Netgenie UTM for SOHO προσφέρει μια “προστατευτική ασπίδα” για ασφαλή χρήση του Internet στο γραφείο σας. Διαχειριστείτε τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι υπάλληλοί σας στο Internet. Τα προηγμένα στοιχεία ελέγχου χρήσης του Internet που διαθέτει το NetGenie σας επιτρέπουν να απαγορεύετε ή όχι συγκεκριμένες δραστηριότητες των υπαλλήλων, να περιορίζετε την πρόσβασή τους σε χώρους δικτυακής συνομιλίας (Skype, Yahoo Messenger), ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter), ανεπιθύμητες ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας, ταινιοθήκες κ.λπ. Με τα αρχεία καταγραφής και τις αναφορές του, τέλος, σας παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του δικτύου του γραφείου σας, καθώς και τις δραστηριότητες των υπαλλήλων σας στο Internet – ιστοσελίδες που επισκέφτηκαν, εφαρμογές που χρησιμοποίησαν, προσπάθειες που έκαναν για να επισκεφτούν απαγορευμένες ιστοσελίδες κ.λπ.

    www.netgenie-shop.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles