20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επισκευάστε το κινητό σας στη Netphone άμεσα και οικονομικά

    Η εταιρεία Netphone αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις που έχετε στο κομμάτι της επισκευής κινητών τηλεφώνων.

    broken-iphone

    Έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή υπηρεσιών σε προσιτές τιμές με επαγγελματισμό, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον κλάδο της κινητής τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και κάνοντας συνεχώς βήματα προς τα εμπρός, η Netphone αναλαμβάνει να επισκευάσει τη συσκευή σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

    γγ

    Στο κατάστημα Netphone μπορείτε να επισκευάσετε άμεσα και οικονομικά το κινητό σας αυθημερόν, καθώς η εταιρεία συνεργάζεται αποκλειστικά με τις μεγαλύτερες ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες. Στις επισκευές που πραγματοποιεί δίνει εγγύηση 12 μήνες καλής λειτουργίας όσον αφορά τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται, ενώ όλα τα κόστη, όσον αφορά ανταλλακτικά ή εργασία, είναι ξεκάθαρα σε εσάς.

    Και όχι μόνο αυτό. Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, η Netphone παραλαμβάνει τη συσκευή σας και σας την επιστρέφει με το μικρότερο δυνατό κόστος, γρήγορα εγγυημένα και αξιόπιστα. Οι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν κινητά από το 1999 και συνεχίζουν έως και σήμερα, με στόχο να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles