19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Έτζιο και το νέο βιβλίο από τον κόσμο του Assassin’s Creed σε περιμένουν στα Public!

    Ο πλούσιος και γεμάτος μυστήριο κόσμος του Assassin’s Creed κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις, όχι μόνο μέσα από τα πολυβραβευμένα games, αλλά και από τη μοναδική σειρά βιβλίων και comics που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το τέταρτο βιβλίο της θρυλικής σειράς του Assassin’s Creed («Αποκαλύψεις») που φέρει την υπογραφή του αναγνωρισμένου συγγραφέα Oliver Bowden και στις σελίδες του οι fans του Assassin’s Creed μπορούν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στον μυστηριώδη κόσμο του Έτζιο Οντιτόρε!

    Assassins_Revelations_1

    Μάλιστα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου  οι εκδόσεις Διόπτρα σε συνεργασία με τα Public διοργανώνουν μέσα στις επόμενες ημέρες ένα πραγματικά ξεχωριστό event. Οι φίλοι του Assassin’s Creed όταν θα επισκέπτονται συγκεκριμένα καταστήματα Public μέσα στις επόμενες μέρες, θα μπορούν να αναζητήσουν τον Έτζιο Εντιτόρε και στη συνέχεια να λάβουν μέρος σε μία μοναδική κλήρωση για να κερδίσουν φανταστικά δώρα (5 βιβλία και 15 comics Assassin’s Creed). Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φωτογραφηθούν με τον πρωταγωνιστή του Assassin’s Creed και στη συνέχεια να ανεβάσουν τη φωτογραφία στο wall της σελίδας Public Book Friends στο Facebook. Οι fans για να φωτογραφηθούν με τον ήρωα του Assassin’s Creed, θα μπορούν να επισκεφθούν τo Public Συντάγματος στις 22/11 και 13/12, το Public Αγίου Δημητρίου στις 29/11 και τα καταστήματα Public στα εμπορικά κέντρα Mall και Golden Hall στις 6/12, από τις 3μ.μ. έως 7.30μ.μ. Μην το χάσετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles