18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Hewlett Packard παρουσιάζει δύο νέα «business» tablets της οικογένειας Pro Slate

    H Hewlett Packard σε μία προσπάθεια να ενδυναμώσει περισσότερο τη γνωστή σειρά Pro Slate, κυκλοφόρησε δύο νέα Android tablets, τα οποία προσανατολίζονται καθαρά στους καταναλωτές που αναζητούν επαγγελματικές προτάσεις που να καλύπτουν τις πιο «business» ανάγκες τους. Τα Pro Slate 8 και Pro Slate 12 είναι σίγουρο ότι έχουν τις δυνατότητες να τραβήξουν το ενδιαφέρον των users που λατρεύουν τις high-end συσκευές.

    HP Pro Slate_1

    To Pro Slate 8 είναι ένα tablet με display στις 7.9 ίντσες και ανάλυση στα 2048×1536 pixels και στην καρδιά του βρίσκεται ένας Snapdragon 800 με 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση κάρτας microSD), κάμερα κύρια στα 8MP και μπροστινή κάμερα στα 2MP, ενώ παράλληλα η HP έχει προσθέσει DTS stereo sound. Όσον αφορά, το μεγάλο αδελφάκι του Pro Slate 12, το οποίο ξεχωρίζει για την οθόνη των 12.3 ιντσών (με ανάλυση στα 1600×1200 pixel), ενώ τα tech specs του είναι ακριβώς τα ίδια με του Pro Slate 8, μόνο που το εν λόγω tablet είναι πολύ πιο βαρύ από το μέσο όρο (φτάνοντας τα 850 γραμμάρια). Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο λειτουργικό Android 4.4 KitKat, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν το Duet Pen stylus, το οποίο συνεργάζεται με μία σειρά από ειδικές εφαρμογές που βρίσκονται στην application suite της Hewlett Packard, αλλά παράλληλα μπορεί να μεταφέρει σχέδια απευθείας στην οθόνη του tablet μέσω του εξαρτήματος HP Paper Folio (που αποτελεί ένα είδος ειδικού χαρτιού και πρόκειται για μία νέα τεχνολογία που έχει λανσάρει η HP).

    HP Pro Slate_2

    Τα HP Pro Slate θα βρίσκονται σε λίγες ημέρες στα καταστήματα, με το 8ιντσό μοντέλο να στοιχίζει κοντά στα $450 και το 12ίντσο να κοστίζει κοντά στα $570.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles