20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Samsung Galaxy S III παρακαλώ. Τι χρώμα; Χμ… δεν ξέρω. Καφέ ή Μαύρο; Κόκκινο ή Γκρι;

    Όταν η Samsung ανακοίνωνε το Samsung Galaxy S III, θα θυμάστε ότι εστίασε πολύ στην «φυσική» εμπειρία. Σε ότι αφορά το νέος της superphone. Από το περιβάλλον χρήστη μέχρι και τα χρώματα και το σλόγκαν που χρησιμοποίησε ήταν «εμπνευσμένο από τη φύση». Έτσι συνεχίζει να σκέφτεται η Κορεατική εταιρεία, όπως λέει στο blogpost, με το οποίο ανακοινώνει 4 νέα χρώματα για το S III που ξεφεύγουν από τα κλασσικά χρώματα που γνωρίζουμε από τις άλλες συσκευές.

    Το καφέ του κεχριμπαριου (amber brown), το κόκκινο του λυχνίτη (garnet red), το μαύρο του ζαφειριού (sapphire black) και το γκρι του τιτανίου (titanium grey). Και τα 4 νέα χρώματα, φαίνονται πανέμορφα και αναδεικνύουν τη συσκευή. Το κόκκινο Samsung Galaxy S III δεν είναι και τόσο «καινούριο» καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μέσα από το δίκτυο της AT&T.

    Η εταιρεία επισημαίνει ότι η κυκλοφορία των χρωμάτων σε κάθε χώρα, εξαρτάται από το δίκτυο που θα αποφασίσει να τα εντάξει στα προϊόντα του, οπότε, δεν γνωρίζουμε με σαφήνεια, ακόμα, ποια από αυτά τα χρώματα θα έρθουν και στην Ελλάδα. Τόσο το κόκκινο, πάντως, όσο και το καφέ, μας αρέσει πολύ. Εσάς;

    Πηγή: Samsung Tomorrow

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles