16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα χιουμοριστική διαφήμιση των Microsoft και Nokia. Γροθιά -γέλιου- στο στομάχι των χρηστών Android και iOS

    Θυμάστε την διαφήμιση με τον γάμο (The Wedding); Που να δείτε αυτή με την σχολική παράσταση (The Recital)! Η νέα διαφήμιση των Nokia και Microsoft αποκαλύπτει τις τρομερές δυνατότητες του Nokia Lumia 1020 στον τομέα της φωτογραφίας  χάρη στις δυνατότητες του αισθητήρα 41 Megapixel που ενσωματώνει, ο οποίος σύμφωνα με την Nokia επανεφηύρε το zoom.

    Recital_1

    Στην διαφήμιση, βλέπουμε για ακόμη μία φορά τους κατόχους Android και iOS συσκευών να “κοκορεύονται” και τελικώς να… πλακώνονται, για το ποιος έχει την καλύτερη κάμερα, χάνοντας την ευκαιρία να τραβήξουν μια καλή λήψη στην προσπάθεια τους να φτάσουν πιο κοντά στο αντικείμενο τους. Αντίθετα, οι χρήστες του Nokia Lumia 1020, χωρίς να μπουν καν στο… ρινγκ, καταφέρουν να “πιάσουν” την στιγμή, δίχως να είναι απαραίτητο να πλησιάσουν κοντά στο θέμα τους. Ακόμα και στην… γαλαρία, με το Nokia Lumia 1020 είναι σαν να έχουν τις καλύτερες θέσεις.

    Δείτε την καταπληκτική διαφήμιση της Microsoft για τα Windows Phone με το moto “Don’t Fight. Switch” στο παρακάτω video.

    Related Articles

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles