BREAKING

Νέα laptops και tablets παρουσίασε η Dell για την ελληνική αγορά

Η Dell παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση τις ανανεωμένες προϊοντικές οικογένειες φορητών υπολογιστών για καταναλωτές και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή των πλέον ασφαλών και διαχειρίσιμων επιχειρησιακών λύσεων PC, η Dell παρουσίασε μια ιδιαίτερα κομψή προσθήκη στην προϊοντική σειρά Latitude , το Latitude 7000 2-in-1 όπως επίσης και  τα λιλιπούτεια desktop OptiPlex 9020 και 3020 Micro.

Dell_Venue11_Pro_a_

Παράλληλα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το κορυφαίο tablet Venue 11 Pro σχεδιασμένο για τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Το νέο tablet προσφέρει στους  εργαζομένους την πρόσβαση στο περιεχόμενο που χρειάζονται και τα χαρακτηριστικά που απαιτούν από ένα tablet για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους.

Dell Venue Tablets

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τη Dell (Harris International Tablet Survey), ποσοστό μεγαλύτερο από το ένα τρίτο των οργανισμών ΙΤ που ερωτήθηκαν, προβληματίζονται με τον χρόνο που χρειάζεται για την παραμετροποίηση, τη διαχείριση και την ασφάλεια των tablets σε σύγκριση με τα laptops. Πιστεύουν επίσης ότι τα tablets είναι πιο ευαίσθητα σε ιούς, παραβιάσεις της ασφάλειας του λογισμικού και καθίστανται παρωχημένα σύντομα. Οι IT managers αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις με την προμήθεια πολλαπλών προϊόντων ΙΤ από διάφορους προμηθευτές. Η Dell παρέχει μια πιο αποτελεσματική και οικονομική προσέγγιση ενσωματώνοντας κορυφαίες στη βιομηχανία δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης, παρουσιάζοντας το tablet Dell Venue Pro 11 7000 Series.

Pro 11i Tablets

To Venue Pro 11 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επιτάχυνση της παραγωγικότητας για τους εργαζόμενους εν κινήσει και παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο περιεχόμενο πέρα από το εταιρικό firewall. Τα χαρακτηριστικά του Venue Pro 11 περιλαμβάνουν:

 • 15% λεπτότερο σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα για μια ανώτερη, πιο αθόρυβη εμπειρία
 • Εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Συμπληρωματικό πληκτρολόγιο ταξιδίου που προσφέρει μια πλήρη εμπειρία χρήσης laptop και συμπληρωματικό λεπτό πληκτρολόγιο για εξαιρετική φορητότητα
 • Επεξεργαστική ισχύ από τη νεότερη σειρά των επεξεργαστών Intel Core M
 • Εντυπωσιακή οθόνη με ευρεία γωνία θέασης και διαγώνιο 10.8 ιντσών FHD IPS (1920 x 1080)
 • Docking station με τη χρήση του οποίου προσφέρει την πλήρη εμπειρία χρήσης ενός περιβάλλοντος με οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι
 • Εξειδικευμένες λύσεις για κάθετες αγορές:
  • Με τη θήκη Dell Healthcare Case μπορεί να αποστειρωθεί πλήρως. Η θήκη είναι σχεδιασμένη ειδικά για νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγείας - από το δωμάτιο των ασθενών έως το χειρουργείο
  • Η λύση Dell Mobile Payment παρέχει ένα 2D barcode scanner και έναν αναγνώστη μαγνητικής κάρτας για μια πιο ευέλικτη εμπειρία για εφαρμογές σε καταστήματα λιανικής πώλησης και σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Το Venue Pro 11 μπορεί να διαμορφωθεί με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραμέτρων (two factor authentication) με ενσωματωμένη έξυπνη κάρτα και αναγνώστη  δακτυλικού αποτυπώματος, καθώς και τη σουίτα της Dell για την Προστασία Δεδομένων η οποία αποτελεί μια λύση λογισμικού ασφαλείας για τους πελάτες. Όταν ρυθμιστεί με αυτές τις επιλογές, το Venue 11 Pro είναι το πιο ασφαλές και διαχειρίσιμο tablet με περιβάλλον Windows στον κλάδο, κερδίζοντας μια θέση στη λίστα Εγκεκριμένων Προϊόντων Unified Capabilities Approved Products List του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (UC APL).

Latitude_13_7000_a_

Το νέο Latitude παρέχει παραγωγικότητα οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Η νέα προσθήκη της Dell στην οικογένεια των υπολογιστών Latitude για εταιρική χρήση προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ασφάλεια. Το νέο Latitude 13 Σειρά 7000 είναι το πιο ασφαλές σύστημα 2-in-1, συνδυάζοντας ένα ελαφρύ Ultrabook για επιχειρησιακή χρήση και ένα αποσπώμενο tablet σε μία ισχυρή συσκευή χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό το μοναδικό laptop προσφέρει μια μεγάλη οθόνη 13,3 ιντσών και ένα επαγγελματικό, με πιστοποίηση ISO, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, που ενισχύεται από την ευκολία της δυνατότητας  Άμεσης Μετάβασης από την κατάσταση sleep mode, ένα χαρακτηριστικό που συναντάται συνήθως μόνο στα smartphones και τα συμβατικά tablet.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Evolving Workforce της Dell, η ευελιξία και η ικανότητα για εργασία από οπουδήποτε εξακολουθεί να επιδεικνύει σημαντικά οφέλη για την υγεία των εργαζομένων και την ευεξία σε σχέση με την εργασία από το γραφείο. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, αναφέρουν ότι περνούν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους (26 τοις εκατό), κοιμούνται περισσότερο (21 τοις εκατό) οδηγούν λιγότερο (48 τοις εκατό) και αισθάνονται λιγότερο άγχος (29 τοις εκατό).

Dell_Venue_11_Pro_with_docking_

OptiPlex Micro: Εκπληκτική δύναμη σε μικρές διαστάσεις

Οι επιδόσεις αποτελούν το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο αναζητούν οι εργαζόμενοι σε μια συσκευή και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς μεταξύ των εργαζομένων εταιριών όλων των μεγεθών, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την τελευταία έρευνα Evolving Workforce της Dell. Με σχεδίαση chassis σε όγκο 1,2 λίτρα, κατά 67 τοις εκατό μικρότερo από το πλησιέστερο desktop  μικρών διαστάσεων της Dell και με πέντε διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης, τα νέα OptiPlex 9020 και 3020 Micro παρέχουν την ισχύ που αναζητούν οι εργαζόμενοι σε  ένα desktop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρότερων - ή πιο εξειδικευμένων - χώρων εργασίας. Το πιο ασφαλές και διαχειρίσιμο desktop στην αγορά, το OptiPlex 9020 Micro είναι ιδανικό για περιβάλλοντα όπου ο χώρος είναι περιορισμένος και η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, ενώ ο OptiPlex 3020 Micro παρέχει ουσιαστική επίδοση επιχειρησιακής κλάσης σε μια συμπαγή μονάδα.

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, καθώς παρέχει στους καταναλωτές σε όλα τα μοντέλα Dell εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

OptiPlex_3020_micro_b_

Παράλληλα, στους εταιρικούς πελάτες η Dell προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day, ενώ με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις  μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

0 Comment