20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    To Samsung Galaxy J7 (2016) θα βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Exynos 7870 chipset!

    Τη χρονιά που μας πέρασε, η Samsung έριξε στην αγορά το Galaxy J7, ένα αρκετά ισχυρό mid-ranger με specs που σίγουρα τράβηξαν τη προσοχή ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Ένα από τα ατού του Galaxy J7 ήταν η εκπληκτική selfie κάμερα του (στα 5MP), η οποία με το μπροστινό flash της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδανική για τους λάτρεις των selfies. Η Samsung πρόσφατα ανακοίνωσε μία updated έκδοση του Galaxy J7, η οποία αναμένεται να βασιστεί στη πετυχημένη συνταγή του προηγούμενου μοντέλου.

    Galaxy-J7

    Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Galaxy J7 (2016) θα είναι ότι θα «φοράει» ένα ολοκαίνουργιο chipset, το octa-core Exynos 7870. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν προκύψει από το Geekbench benchmarking utility, το Exynos 7870 ουσιαστικά πρόκειται για μία βελτιωμένη έκδοση του 7850, καθώς η συχνότητα ρολογιού του φτάνει στα 1,7GHz, εμφανίζοντας παράλληλα ανάλογες επιδόσεις με τον Snapdragon 615. Αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα tech specs της συσκευής από τη Samsung, παρόλα αυτά το updated J7 δεν αποκλείεται να διαθέτει 3GB μνήμης RAM (παρόλο που στο Geekbench εμφανίζεται με 1GB μνήμης λιγότερο). Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του λογικά το Galaxy J7 (2016) θα βαδίσει στο δρόμο του προκατόχου του με μία κύρια κάμερα στα 13MP, μπαταρία στα 3.000mAh και full-HD display. Ανυπομονούμε να το δούμε και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles