21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγή στον αλγόριθμο των νέων από το Facebook

    Τρεις νέες αλλαγές έκανε το Facebook στον αλγόριθμο που αποφασίζει ποια νέα θα βλέπουμε στο timeline μας, μετά τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων από το πώς χρησιμοποιούν το News Feed οι χρήστες του.

    News Feed

    Η πρώτη αλλαγή αφορά τους χρήστες που δεν έχουν στη διαθεσιμότητά τους αρκετό υλικό για να δουν. Ενώ μέχρι πρότινος το Facebook δεν άφηνε την προβολή συνεχόμενων posts από την ίδια πηγή, πλέον αυτός ο αυστηρός κανόνας γίνεται περισσότερο ελαστικός.

    Στην δεύτερη αλλαγή, συγκαταλέγεται η ανάγκη των χρηστών για συνεχή ενημέρωση από εκείνους του Facebook φίλους τους που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, καθώς αν έχουν πάρα πολλές επαφές, είναι πιθανό να χάσουν κάποιο post από αυτούς. Πλέον, ο αλγόριθμος θα επιβεβαιώνει ότι δεν χάσατε κάποιο post από τους φίλους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, παρουσιάζοντάς το στην αρχή του News Feed σας.

    Σύμφωνα με το Facebook, οι χρήστες του δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει το γεγονός να βλέπουν στην ροή των ειδήσεών τους, τα σχόλια των φίλων τους σε διάφορες αναρτήσεις. Με το νέο update, θα εμφανίζονται είτε στο τέλος των News Feed είτε καθόλου.

    Μοναδικά νέα λοιπόν, για κάθε χρήστη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles