11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η ιαπωνική έκδοση του trailer του Star Wars: The Force Awakens αποκαλύπτει νέες επικές σκηνές!

    Παρόλο που ο σκηνοθέτης του Star Wars: The Force Awakens, J.J Abrams, είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει νέο trailer μέχρι την κυκλοφορία της νέας ταινίας στους κινηματογράφους, ωστόσο μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους fans του Star Wars, καθώς η ιαπωνική έκδοση του trailer για το Star Wars: The Force Awakens φανέρωσε νέες σκηνές από την πιο αναμενόμενη ταινία της φετινής χρονιάς!

    Star Wars the Force Awakens

    To επίσημο ιαπωνικό trailer που ανέβηκε σήμερα στην YouTube σελίδα της Disney αν και στο μεγαλύτερο μέρος του περιλαμβάνει τις περισσότερες “γνωστές” σκηνές από το τελευταίο trailer του The Force Awakens (που βγήκε πριν από μερικές εβδομάδες), παρόλα αυτά  προσφέρει νέο (συγκλονιστικό) footage, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα το εκτιμήσουν δεόντως οι fans του Star Wars. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά την ιαπωνική version του Star Wars: The Force Awakens trailer είναι εμφανές ότι ο «κακός» της υπόθεσης Kylo Ren καταδιώκει ανελέητα την ηρωίδα Rey (Daisy Ridley), ενώ σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές (και επικές) στιγμές η Rey νιώθει το τριπλό lightsaber του Ren στο λαιμό της. Νομίζουμε ότι και με αυτό το trailer το hype για το Star Wars: The Force Awakens θα εκτιναχθεί… στην στρατόσφαιρα! Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο, πατήστε το play, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε!

    https://youtu.be/SdAUiyeJMFQ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles