15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο Foursquare τα tips σας θα ξεχωρίσουν αν γίνετε «ειδικοί»!

    Σύμφωνα με ανακοίνωση στο επίσημο blog του Foursquare, μαθαίνουμε πως η νέα εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από 4 έως 10 Αυγούστου. Ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση από αυτή και το νέο λογότυπο της, ενώ εδώ και κάποιους μήνες γνωρίσαμε και την εφαρμογή Swarm, η οποία πλέον απέκτησε όλη την εμπειρία των check in του Foursquare.

    Πάνω από 9 εκατ. χρήστες επέλεξαν στο παρελθόν να αφήσουν tips σε Foursquare τοποθεσίες, σχολιάζοντας είτε τις τιμές, είτε την εξυπηρέτηση, είτε την θέα, είτε ακόμη και… τον κωδικό του WiFi! Τους χρήστες αυτούς θέλει να τιμήσει η ομάδα της social εφαρμογής, ανακοινώνοντας τη λειτουργία «expertise».

    new foursquare expertise

    Στη νέα, λοιπόν, εφαρμογή του Foursquare, τα tips σας μπορούν να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα αν καταφέρετε να γίνετε ένας… εμπειρογνώμονας. Αν, δηλαδή, τα tips που αφήνετε σε διάφορες τοποθεσίες τις οποίες επισκέπτεστε καταφέρνουν και κερδίζουν likes ή saves άλλων χρηστών.

    new foursquare expertise

    Τότε, η εφαρμογή μπορεί να σας χαρακτηρίσει ως «ειδικούς» σε συγκεκριμένες κατηγορίες τοποθεσιών (π.χ. σε πιτσαρίες) ή ακόμη και σε γειτονιές/πόλεις (π.χ. στη Αθήνα), με τα σχόλια σας να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα αφού θα αναγράφεται η ένδειξη «expertise in (x)» κάτω από το tip σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles