24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιβεβαιώνεται ότι η οθόνη του Galaxy Note 3 της Samsung έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών

    Από ότι φαίνεται, έως στις 4 Σεπτεμβρίου (σας είπαμε ότι θα είμαστε και στην σχετική εκδήλωση;) που θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του Galaxy Note 3 – μαζί με αυτή του Galaxy Gear, του smart watch – της Samsung, θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για το κορυφαίο phablet της Κορεάτικης εταιρείας. Αυτή τη φορά, διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την πρόσοψη αλλά και την οθόνη της πολυαναμενόμενης συσκευής της εταιρείας.

    Samsung-Galaxy-Note-3-1

    Samsung-Galaxy-Note-3-2

    Samsung-Galaxy-Note-3-3

     

    Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες, ότι το Galaxy Note 3 θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις, που έχουν διαφορετική διαγώνιο οθόνης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία (ούτε το έχει διαψεύσει πάντως). Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπουμε την πρόσοψη του Galaxy Note 3 με τα περιθώρια γύρω από την οθόνη – και στις τέσσερις πλευρές – να έχουν μικρύνει πάρα πολύ (μόλις 2,2 χιλιοστά αριστερά και δεξιά από την οθόνη), κάτι που θα ευχαριστήσει τους χρήστες ενώ αναμφισβήτητα βελτιώνει και την αισθητική.

    Samsung-Galaxy-Note-3-5

    Samsung-Galaxy-Note-3-6

    Η οθόνη μαθαίνουμε ότι έχει διαγώνιο 5,7 ίντσες, είναι δηλαδή κατά 0,2 ίντσες μεγαλύτερη του προγενέστερου μοντέλου. Φυσικά, θα υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Για να δούμε, τι άλλο θα μάθουμε έως στην επίσημη παρουσίαση;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles