16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μέσω Gmail μπορείτε πλέον να στέλνετε email σε χρήστες Google+ και χωρίς να γνωρίζετε τη διεύθυνσή τους

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, μία νέα αλληλεπίδραση μεταξύ Gmail και Google+ ξεκινά. Έτσι, θα μπορείτε πλέον να στέλνετε email στις επαφές που έχετε στο Google+, αλλά και να δέχεστε email από αυτές, ακόμη κι αν δε γνωρίζετε τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

    connections1

    Η αποστολή/λήψη email θα πραγματοποιείται, χωρίς να γνωστοποιείται απαραίτητα η διεύθυνση του παραλήπτη. Συγκεκριμένα, κάποιος χρήστης του Google+ θα μπορεί να γνωρίζει ποια είναι η ακριβής email address σας, μόνο σε περίπτωση που εσείς του έχετε στείλει πρώτα κάποιο email. Αντίστοιχα, και εσείς θα γνωρίζετε τις ακριβείς ηλεκτρονικές διευθύνσεις μόνο των ατόμων που σας έχουν στείλει ήδη email.

    Το νέο χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει η Google, θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες Gmail και Google+ μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ, για την περίπτωση που ανησυχείτε για τυχόν σπαμάρισμα από άτομα που δεν το επιθυμείτε, το Gmail σας δίνει μία επιπλέον ρύθμιση ελέγχου που ονομάζεται “Email via Google+”, ώστε να επιλέξετε ποιος θα μπορεί να σας στέλνει email αξιοποιώντας τη νέα δυνατότητα (Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Anyone on Google+, Extended circles, Circles ή No One).

    new-gmail-feature-email-google-plus

    Διαβάστε περισσότερα για το νέο feature στο επίσημο blog του Gmail εδώ

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles