15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Google Hangouts με ανανεωμένη σχεδίαση και ενσωμάτωση του Google Voice για κλήσεις σε σταθερά και κινητά

    Μεγάλη αναβάθμιση για το Google Hangouts που φέρνει ανανεωμένη σχεδίαση, αλλά και ενσωμάτωση του Google Voice, για φωνητικές κλήσεις μέσα από την εφαρμογή μέσω Wi-Fi και 3G σε σταθερά και κινητά (και στη χώρα μας).

    hangouts

    Το νέο app που κυκλοφόρησε διαθέτει διαφορετικό look που “υιοθετεί” κάποια από τα χαρακτηριστικά του Material Design το οποίο φέρνει σιγά-σιγά η Google στα προϊόντα της και περιλαμβάνεται στη νέα έκδοση του Android L. Πιο απλό και multi-tab περιβάλλον, για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και πλοήγησης.

    Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων, μέσω του Google Voice που ενσωματώνεται πλέον στο Hangouts, για χρήστες iOS, Android και web. Για να εκμεταλλευτείτε τις νέες προνομιακές δυνατότητες, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Hangouts (2.3) στο Android, αλλά και μία ειδική dialer app. Στο iOS και το web, όπως σημειώνει η Google, οι χρήστες θα έχουν ενεργοποιημένα τα νέα χαρακτηριστικά την επόμενη φορά που θα ανοίξουν την εφαρμογή.

    Οι φωνητικές κλήσεις είναι δωρεάν για ΗΠΑ και Καναδά, ωστόσο και τα international rates είναι αρκετά χαμηλά (και για τη χώρα μας) και μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά εδώ. Συγκεκριμένα, οι τιμές φτάνουν τα 0.02 ευρώ το λεπτό για κλήση σε σταθερό και 0.03 ευρώ για κλήση σε κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles