24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο high-end Lumia από τη Microsoft και… ένα selfie phone (…)

    Δημοσιογραφικές πληροφορίες του The Verge φέρουν να έχει πραγματοποιηθεί ένα εσωτερικό meeting στη Microsoft τις προηγούμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Stephen Elop (ναι, ναι, ο γνωστός πρώην CEO της πρώην Nokia και νυν υπεύθυνος συσκευών της Microsoft) έδειξε στα στελέχη δύο νέες συσκευές που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ άμεσα η εταιρεία.

    nokia-lumia-930-6715-001

    Το πρώτο φημολογείται πως θα ονομάζεται Tesla και θα πρόκειται για μία high-end Windows Phone συσκευή η οποία όμως θα κινείται σε χαμηλότερη απ’ ότι έχουμε συνηθίσει κλίμακα τιμών για τέτοια τηλέφωνα, περίπου στις τιμές που κινήθηκε το Lumia 720 . Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα πρόκειται για μία συσκευή που θα ενσωματώνει PureView camera και σχεδιαστικά θα μοιάζει αρκετά στο Lumia 930, μία συσκευή με περισσότερες γωνίες απ’ όσο συνήθιζε η Nokia. Οι πληροφορίες βέβαια λένε πως το νέο Tesla, θα είναι αισθητά πιο λεπτό και ελαφρύ από το 930, αλλά με εντυπωσιακά (συγκριτικά με την τιμή του) specs.

    To δεύτερο Windows Phone που φέρεται να έδειξε ο Stephen Elop κατά τη διάρκεια του ετήσιου meeting των στελεχών της Microsoft, φέρεται να έχει το κωδικό όνομα Superman και μόνο ο ένας άνθρωπος σαν τον Elop θα μπορούσε να είναι ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία του στην αγορά. Θα πρόκειται για ένα selfie phone, μία συσκευή η πρόσθια κάμερα της οποίας θα είναι για πρώτη φορά στα 5MP.

    Αν χτίσουμε κάποια σενάρια στο μυαλό μας, φανταζόμαστε τον Elop να λέει γεμάτος χαρά στους μετόχους της Microsoft ότι το νέο selfie phone της εταιρείας είναι η “επαναστατική” συσκευή που θα κάνει γοητευτικά τα Windows Phone στους χρήστες μικρότερης ηλικίας που είναι συνεχώς συνδεδεμένοι στα κοινωνικά δίκτυα. Και υπολογίζουμε ότι θα υπάρχει μία θλιβερή μειοψηφία που θα τον ακούει και θα συμφωνεί.

    Πέρα από τα κακεντρεχή σχόλιά μας όμως, η μόνη άλλη πληροφορία που έχουμε γι αυτή τη συσκευή είναι πως θα διαθέτει οθόνη με 4,7 ίντσες διαγώνιο.

    Η κυκλοφορία των δύο συσκευών που έκαναν την εμφάνισή τους στο ετήσιο meeting των στελεχών της Microsoft, όπως είπαμε και παραπάνω, αναμένεται να είναι άμεση. Κι εκτίμηση αυτή βασίζεται στις ανακοινώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η Jo Harlow σε σχέση με το roadmap των Windows Phone συσκευών της Microsoft. Πόσο άμεση; Υπολογίζουμε τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη… Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούμε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles