24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο HTC One (M8) είναι επίσημο

    Μετά από μεγάλο διάστημα φημών, αλλά και τεράστιο αριθμό διαρροών, σε σημείο να αποτελεί ίσως το… χειρότερα κρατημένο “μυστικό” στην ιστορία της κινητής, το νέο HTC One (M8) είναι επιτέλους επίσημο.

    New-HTC-One-M8

    Η συσκευή διατηρεί την unibody κατασκευή του προκατόχου της, διαθέτοντας, ωστόσο, τώρα το 90% των υλικών της από μέταλλο (αλουμίνιο), έναντι 70% του προηγούμενου HTC One (M7), για συνολικά πιο ποιοτική κατασκευή και βελτιωμένη εμφάνιση στο νέο κορυφαίο μοντέλο της ταϊβανέζικης εταιρείας.

    Η οθόνη τεχνολογίας Super LCD 3 του νέου HTC One (M8) φτάνει τώρα τις 5 ίντσες -έναντι 4,7 του προηγούμενου μοντέλου- με ανάλυση που παραμένει, ωστόσο, στα 1080p. Προστατεύεται από Gorilla Glass 3, ενώ διαθέτει pixel density 441ppi, έναντι 469ppi του προηγούμενου One.

    Το νέο HTC One (M8) στα χέρια του Δημήτρη Σκιάννη του digitallife.gr από το event παρουσίασης του στο Λονδίνο
    Το νέο HTC One (M8) στα χέρια του Δημήτρη Σκιάννη του digitallife.gr από το event παρουσίασης του στο Λονδίνο

    Μικρότερα είναι τα πλαϊνά bezels της συσκευής, ενώ τα hardware keys που διέθετε το προηγούμενο μοντέλο έχουν αντικατασταθεί από on-screen buttons, ώστε, συνολικά, η νέα πρόταση της HTC να μην είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε διαστάσεις.

    Οι διαστάσεις του νέου HTC One (M8) φτάνουν πάντως τα 146,36 x 70,6 x 9,35 χιλιοστά και το βάρος του τα 160 γραμμάρια.

    Στιγμιότυπο από το event παρουσίασης του νέου HTC One (M8) στο Λονδίνο όπου βρέθηκε το digitallifegr και ο Δημήτρης Σκιάννης
    Στιγμιότυπο από το event παρουσίασης του νέου HTC One (M8) στο Λονδίνο όπου βρέθηκε το digitallife.gr και ο Δημήτρης Σκιάννης

    Το νέο HTC One (M8) ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.3GHz, γραφικά Adreno 330 και 2GB RAM, ενώ, όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχει επιλογή ανάμεσα στα 16 και τα 32GB, επεκτάσιμα, ωστόσο, πλέον μέσω microSD (έως και τα 128GB). Επιπρόσθετα, έχετε και άλλα 50GB χώρο στο Google Drive για τα επόμενα δύο χρόνια.

    Η νέα πρόταση ενσωματώνει το Android 4.4 KitKat με το νέο HTC Sense 6 και την τελευταία version του BlinkFeed, ενώ η μπαταρία των 2.600mAh σας προσφέρει έως και 30 ώρες αυτονομίας ξοδεύοντας μόλις το 10% της ισχύος της, αν χρησιμοποιήσετε το νέο Power Saving Mode της συσκευής.

    New-HTC-One-M8-Gold

    Η κάμερα του νέου smartphone χρησιμοποιεί και πάλι την τεχνολογία UltraPixel με ανάλυση 4MPixels, ωστόσο ξεχωρίζει χάρη στην παρουσία της δεύτερης κάμερας στο πίσω μέρος που μπορεί να επιτύχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αλλαγής εστίασης ακόμη και μετά τη λήψη αλλά και επιλογή εστίασης. Η εμπρόσθια κάμερας της συσκευής, από την άλλη, έχει βελτιωμένη ανάλυση που φτάνει τα 5MPixels. To “παρών” δίνει η ανανεωμένη λειτουργία Zoe που μπορεί, μεταξύ άλλων, να λάβει 20 πλήρους ανάλυσης φωτό σε συνδυασμό με video μέσα σε τρία δευτερόλεπτα.

    Επιπλέον, η λειτουργία Motion Launch μετατρέπει σε “always on” τη συσκευή, επιτρέποντάς σας να ανοίξετε π.χ. γρήγορα την κάμερα ή να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο με κλειστή την οθόνη του.

    Τα ηχεία του νέου HTC One (M8) διαθέτουν και πάλι την τεχνολογία BoomSound, αλλά με βελτιωμένη απόδοση, ώστε να ακούγονται κατά 25% δυνατότερα, ενώ σε άλλα χαρακτηριστικά το “παρών” δίνουν WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC, GPS+GLONASS, ψηφιακή πυξίδα, υποστήριξη δικτύων LTE, αλλά και θύρα υπερύθρων ώστε να χρησιμοποιήσετε το κινητό ως τηλεχειριστήριο.

    New-HTC-One-M8-Dot-View-Case

    Το νέο κορυφαίο smartphone της HTC δέχεται nanoSIM, ενώ έρχεται με μία σειρά από αξεσουάρ, όπως οι Flip & Double Dip cases καθώς και η εντυπωσιακή Dot View Case που βλέπετε στην παραπάνω φωτό και σας δείχνει ειδοποιήσεις, όπως κλήσεις, events, καιρό, μπαταρία κ.λπ., μέσω dots.

    Το νέο HTC One (M8) θα κυκλοφορήσει σε γκρι, ασημί και χρυσό χρώμα σε επιλεγμένες αγορές, ξεκινώντας από σήμερα (η εταιρεία μίλησε για διάθεση σε 100 χώρες και συνολικά 230 providers), ενώ φυσικά σύντομα θα βρίσκεται και στην ελληνική αγορά. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η HTC ενημέρωσε για τη διάθεση και Google Play Edition της συσκευής μέσω του Play Store.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles