21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nέα μοντέλα Inspiron και XPS από την Dell!

    Η Dell ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα του XPS 11, του XPS 15 και του Inspiron 11 (3000 series).

    Το XPS 11 ξεχωρίζει για την κατασκευή του με χρήση αλουμινίου και  ανθρακονημάτων, τη χρωματική ποιότητα της οθόνης του και τη χρήση γυαλιού Corning Gorilla Glass αυξημένης αντοχής που δε χαράζεται . Ξεκινώντας από μόλις 1,13kg και πάχος που κυμαίνεται μεταξύ 11 και 15mm, είναι λεπτό, ελαφρύ και φορητό 2-σε-1 Ultrabook προσφέροντας σχεδιασμό tablet με λειτουργικότητα υπολογιστή. Μετατρέπεται εύκολα από tablet σε laptop με περιστροφή 360 μοιρών και μέσω του φωτιζόμενου πληκτρολογίου παρέχει εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης οπουδήποτε και αν χρησιμοποιείται. Διαθέτει οθόνη Quad HD (2560×1440) με διαγώνιο 11,6 ίντσες, την υψηλότερη ανάλυση σε αυτό το μέγεθος με τεχνολογία True Color που υποστηρίζεται από eeColor, για ζωντανά χρώματα σε οποιοδήποτε φωτισμό.

    Three XPS 11 Notebooks

    Η εταιρεία παρουσίασε επίσης το νέο Dell Inspiron 11 της σειράς 3000 για καταναλωτές που έχουν ιδιαίτερα δραστήριο πρόγραμμα. Το Dell Inspiron 11 διαθέτει μια 11,6 ιντσών touch οθόνη, τεχνολογίας capacitive touch 10 σημείων με διπλή συστοιχία ψηφιακών μικροφώνων και τεχνολογία μείωσης εξωτερικών θορύβων, ώστε τα web chats να είναι άνετα – ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Μέ πάχος μόλις 21,2 χιλιοστά, βάρος που ξεκινά από μόλις 1.400g και αυτονομία έως και 8 ώρες και 20 λεπτά, το Dell Inspiron 11, σειρά 3000, είναι ιδανικό τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για παραγωγικότητα εν κινήσει.

    Inspiron 11 3000 Series

    Οι δύο αυτές νέες φορητές επιλογές της Dell επεκτείνουν το εύρος φορητών συσκευών της Dell, στο οποίο συγκαταλέγεται και το Dell XPS 15. Έχει λεπτό σχεδιασμό, ενώ προσφέρει την επιλογή της πρώτης οθόνης 15,6 ιντσών Quad HD+ (3200×1800 pixels) στον κόσμο, η οποία είναι και η υψηλότερη ανάλυση σε ένα φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους, Ακόμη, παρέχει υψηλές επιδόσεις multimedia, προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση οθόνης στην κατηγορία του και συγκεντρώνοντας ισχύ σε ένα εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό με βάρος που ξεκινά από 2kg. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της δημιουργικότητας, το Dell XPS 15 παρέχει επιλογές επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i5 και i7 τετραπλού πυρήνα και επιλογές διακριτών γραφικών NVIDIA. Κάθε Dell XPS 15 έχει επιλογές σκληρού δίσκου από 500GB έως 1TB, οι οποίες περιλαμβάνουν 32GB mSATA SSD ή δίσκο 512GB τεχνολογίας SSD και αξιοποιούν την τεχνολογία Intel Rapid Start.

    XPS 15 Notebook

    «Ακούμε συνεχώς τους πελάτες μας και βελτιώνουμε την κορυφαία γραμμή προϊόντων μας  με βάση τα σχόλιά τους. Μέσω προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και ανώτερης ποιότητας κατασκευής, παρέχουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, εκπληκτική υπολογιστική εμπειρία που τους παρέχει αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική των προϊόντων,» ανέφερε ο κ. Ufuk Tosun, Regional Product Manager, Dell Consumer.

    Η Dell προσφέρει σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. Τα νέα συστήματα Dell Inspiron 11, σειρά 3000, Dell XPS 15 και Dell XPS 11 είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles