19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To iPad με Retina Display στα 128GB είναι επίσημο. Θα κοστίζει 799 (Wi-Fi) και 929 (LTE) δολάρια

    Η Apple με ανακοίνωσή της (ναι, σκέτη ανακοίνωση, χωρίς event) μας ενημερώνει για την διάθεση του iPad με Retina Display (4ης Γενιάς) με 128 GB μνήμη, σε Wi-Fi και Cellular έκδοση, από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

    Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ακριβώς ίδια με το iPad 4ης γενιάς που γνωρίζουμε με μόνη διαφορά την μνήμη που «διπλασιάζεται», αλλά και την τιμή. Το Wi-Fi μοντέλο θα κοστίζει 799 δολάρια στις ΗΠΑ και το LTE μοντέλο μόλις 929.

    Στη συνέχεια της ανακοίνωσής της η Apple εκθειάζει τη δημοφιλή συσκευή, αναφερόμενη στον μεγάλο αριθμό εφαρμογών που είναι διαθέσιμες αλλά και στον μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που έχουν εντάξει το iPad στον καθημερινό τους εξοπλισμό. Πάρα πολύ καλά.

    Επιτρέψτε μας, όμως, να απορούμε για το ποιος θα δώσει 929 δολάρια (ή στην περίπτωσή της Ελλάδας ίσως περισσότερα από 1000 ευρώ) για ένα tablet. Είναι η ίδια απορία που έχουμε για το Microsoft Surface Pro που η τιμή του είναι στα 999 δολάρια και είναι το πρώτο tablet με μνήμη στα 128GB. Τουλάχιστον, το iPad με Retina Display είναι 70 δολάρια φτηνότερο (sic).

    Για την διαθεσιμότητα της νέας συσκευής της Apple στην Ελλάδα, καθώς και την «Ελληνική» τιμή της, θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε τη σχετική πληροφόρηση.

    Πηγές: The Next Web, Apple

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles