24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα οικογένεια οθονών IPS από την ΑOC: λεπτός σχεδιασμός και εξαιρετική τιμή!

    i2369Vm_side_to_right

    Η  AOC παρουσιάζει μια  νέα και άκρως ανταγωνιστική γενιά οθονών AH-IPS και IPS 3D που προσφέρουν εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και ευρείας γωνίας θέαση. Με ultra-slim σχεδιασμό  και σχεδόν χωρίς πλαίσιο, οι έξι νέες οθόνες ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα και τη προσιτή τους τιμή. Η σειρά 69ID διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες καθώς και μεγάλο εύρος συνδεσιμότητας, όπως  DVI-D, HDMI και MHL για σύνδεση με  Android tablets και smartphones. Οι οθόνες είναι διαθέσιμες στις  21,5” (54,6εκ),  23” (58,4εκ) και 27” (68,6εκ) και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για οικιακούς χρήστες καθώς και μικρές επιχειρήσεις.

     

    IPS screen by ΑOC
    Η οθόνη AOC d2769Vh με διάσταση 68,8 εκ (27″) είναι η ναυαρχίδα της σειράς 69

    Προσιτή τεχνολογία
    Η AOC, η εξιδεικευμένη εταιρία οθονών, απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις και στους οικιακούς χρήστες και προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή τις τεχνολογίες AH-IPS και  IPS 3D. Οι Full HD οθόνες της νέας σειράς 69ID, χρησιμοποιούν WLED οπίσθιο φωτισμό  χωρίς υδράργυρο και είναι διαθέσιμες σε  τρία μεγέθη.  Τα νέα  Advanced High Performance IPS panels διασφαλίζουν εντυπωσιακή χρωματική πιστότητα με γωνίες θέασης έως 178° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, ενώ προσφέρουν υψηλή  διαπερατότητα και εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων. Ειδικότερα τα μοντέλα IPS 3D, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των gamers και των χρηστών multimedia καθώς διαθέτουν τη λειτουργία flicker-free 3D και ελαφριά polarised 3D γυαλιά. Ιδιαίτερα βολική είναι και η ενσωματωμένη λειτουργία μετατροπής  περιεχομένου 2D σε 3D που γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού στο μπροστινό μέρος  της οθόνης.

    Επιλογές συνδεσιμότητας

    Η AOC εξοπλίζει τη νέα σειρά οθονών με διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας. Ανάλογα το μοντέλο, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με πολλαπλές πηγές σήματος μέσω  D-Sub,DVI-D, HDCP-συμβατό HDMI, ένα ολοκληρωμένο DisplayPort ή ακόμα και MHL. Το τελευταίο αφορά τη  σύνδεση με Αndroid gadgets και την απευθείας προβολή του περιεχομένου σε οθόνη Full HD ενώ παράλληλα, το tablet PC ή  smartphone φορτίζεται.

     

    Εκπληκτική σχεδίαση, οθόνη φιλική προς το περιβάλλον

    Η σειρά 69  εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της  καθώς διαθέτει μια μαγευτική σχεδόν χωρίς πλαίσιο, ultra-slim  οθόνη πάχους 2 χιλιοστών που συνδιάζεται με στοιχεία μετάλλου στο μπροστινό μέρος και τη βάση,  γυαλιστερού φινιρίσματος σε επιλεγμένα σημεία και ιδιαίτερη υφή στο πίσω μέρος. Ως προς τη φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση, ο οπίσθιος φωτισμός WLED δεν περιέχει τοξικό υδράργυρο και εξασφαλίζει  σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τις παραδοσιακές οθόνες. Η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να μειωθεί περαιτέρω με την επιλογή των λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας Eco Mode και e-Saver.

     

    Αξιόπιστο service

    Η AOC προσφέρει τρία χρόνια εγγύηση με επιτόπου αντικατάσταση οθόνης. Τα νέα  μοντέλα  είναι άμεσα διαθέσιμα με τιμές που ξεκινούν από τα €149 και φτάνουν τα €289 (συμπ. ΦΠΑ).

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles