15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα mini-PCs Intel NUC από την ASBIS Mediterranean: Σκέψου το… Γίνεται!

    Intel_NUC_DIY_01 (1)

    Σκέψου το… Γίνεται! έλεγε παλαιότερα ένα πετυχημένο διαφημιστικό σποτ της Τράπεζας Κύπρου, την εποχή που ο τραπεζικός τομεας ήταν στις δόξες του. Ε! λοιπόν, αυτό το πολύ πετυχημένο σλόγκαν, φέρνει και πάλι στη μνήμη μας ένας νέος μίνι υπολογιστής που χωράει στην παλάμη του ενός χεριού, ικανός να κάνει οτιδήποτε σκεφτείτε!

    Πρόκειται φυσικά για το νέο Intel NUC, που με εκπληκτικές δυνατότητες  και με μια σειρά διαμορφώσεων, σας προσφέρει ακριβώς ότι χρειάζεστε. Από τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού υπολογιστή που μετατρέπεται εύκολα σε κύκλωμα παρακολούθησης, και από σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σε σύστημα για ψηφιακές πινακίδες. Το δυσκολότερο όμως πράγμα που θα έχετε μπροστά σας… με το νέο σας Intel NUC δεν είναι τι θα κάνετε… αλλά ποια από τις πιο κάτω χρήσεις θα επιλέξετε:

    • Ηλεκτρονικός Υπολογιστής – Υποστηρίζει Windows 7 ή 8 & Linux και μετατρέπει την τηλεόραση σας η οποιαδήποτε οθόνη σε υπολογιστή
    • Τέλειο σύστημα ψυχαγωγίας – Με ισχυρά γραφικά, ήχο 7,1 surround* και υποστήριξη XBMC
    • Άμεσο streaming – Πλήρη συνδεσιμότητα μέσω WIFI*, Gigabit Ethernet, Bluetooth* και mini HDMI
    • Media Library – Αποθηκεύστε ταινίες και μουσική φτιάχνοντας την δική σας βιβλιοθήκη.
      • Gaming Controller –  ασύγκριτες ταχύτητες με την τεχνολογία Intel Rapid Start
    • Digital Signage – Σύνδεση με μια ή δύο οθόνες για τη παροχή περιεχομένου
    • Εργαστήρια υπολογιστών – Εξοικονόμηση  χώρου σε σχολεία,  πανεπιστήμια και άλλες αίθουσες υπολογιστών λόγω του μικρού μεγέθους (συμπεριλαμβάνει και βάση για στήριξη σε οθόνη).
    • Σύστημα παρακολούθησης – Εξοπλισμένο με διπλή απεικόνιση, gigabit LAN και Wi-Fi, είναι ιδανικό για καταγραφή βίντεο ασφαλείας στο σπίτι ή στη χώρος εργασίας σας.

    maxresdefault

    Το νέο Intel NUC, ο μικρός αυτός υπολογιστής (4Χ4”), έχει επεξεργαστή Intel Core 5ής γενιάς, στηρίζει solid state δίσκους (mSata or SATA), δέχεται μνήμη DIMMs μέχρι 16GB, και υποστηρίζει Intel HD Graphics και Intel vPro Technology*. Διανέμεται από την ASBIS Mediterranean και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και σε επιλεγμένους μεταπωλητές. 

    Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Asbis Mediterranean, κο Λεύκιο Θεοδοσίου: «Tο νέο Intel® NUC αποτελεί το μέλλον των υπολογιστών αφού έχει τόσες πολλές εφαρμογές ενώ είναι τόσο μικρό. Γι’ αυτό και η Intel επένδυσε σε αυτό».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles