17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ e-Store: Ανανεωμένο, πιο χρηστικό, με περισσότερες αποκλειστικές προσφορές και οφέλη!

    mtn estore homepage

    Η έναρξη του καλοκαιριού συνδυάστηκε για την MTN με την ανανεωμένη εικόνα του ηλεκτρονικού καταστήματος MTN eStore, που μέσα από ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και πιο χρηστικό σχεδιασμό, προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του περισσότερες αποκλειστικές προσφορές, καθώς και ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν προϊόντα, πλάνα και χαρακτηριστικά των συσκευών.

    Ειδικότερα, οι χρήστες του MTN eStore, μπορούν να αποκτήσουν νέα συσκευή όπως smartphones, tablets  και laptops, να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε MTN πλάνο, να δημιουργήσουν συμβόλαιο με νέο αριθμό και να ανανεώσουν το  υφιστάμενο συμβόλαιο τους. Το ανανεωμένο MTN eStore δίνει παράλληλα την δυνατότητα στους επισκέπτες του να συγκρίνουν χαρακτηριστικά πλάνων και συσκευών για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

    Επιπρόσθετα, σε όσους επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω του διαδικτύου, το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN eStore παρέχει την δυνατότητα δωρεάν παράδοσης στο σπίτι ή σε κατάστημα ΜΤΝ της επιλογής τους εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles