16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο πανίσχυρο “value for money” high-end Huawei G8 αποκαλύπτεται!

    Η Huawei γνωρίζει πως να μας εκπλήσσει ευχάριστα, κυκλοφορώντας συσκευές που μπορούν να τραβήξουν άλλες φορές την προσοχή των απλών users και άλλες φορές να των πιο απαιτητικών χρηστών. To νεότευκτο Huawei G8 που η γνωστή κινεζική εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα είναι μία πρόταση που αφορά τους fans των Premium συσκευών.  Huawei G8

    Συγκεκριμένα, το Huawei G8 έρχεται εξοπλισμένο με μία οθόνη 5.5 ιντσών FHD (1080×1920 pixels), προσφέροντας πυκνότητα pixels στα 401ppi. Επίσης, στα ενδότερα υπάρχει ένα 64-bit Snapdragon 615 SoC με 8 ταχύτατους πυρήνες και μία Adreno 405 GPU, η οποία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το έργο της διαχείρισης των γραφικών. Όπως έγινε γνωστό, το Huawei G8 έρχεται σε δύο διαφορετικές versions, μία έκδοση με 2GB RAM και 16GB storage και μία έκδοση με 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά η ύπαρξη microSD slot σίγουρα θα λύσει τα χέρια των πιο απαιτητικών που αναζητούν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, το νέο smartphone της Huawei διαθέτει μία κάμερα με 13 MP (κύριο σένσορα) και 5 MP (μπροστινή κάμερα), αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα στα 3000mAh. Φυσικά, σε ότι έχει να κάνει το λειτουργικό του G8, η Huawei έχει προτιμήσει για το νέο της κινητό ένα Android Lollipop 5.1 με το Emotion UI να χαρίζει μία πινελιά διαφορετικότητας.

    Το Huawei G8 υποστηρίζει 4G, διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό και χρυσό) και το μοντέλο με τα 2GB RAM στοιχίζει 370$, ενώ με τα 3GB μνήμης η τιμή του ανέρχεται στα 434$. Με αυτά τα specs και τις παραπάνω τιμές σίγουρα έχουμε έναν ισχυρό πρωταγωνιστή στην κατηγορία value for Money των high-end κινητών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles